Rôzne

Neodolateľným Cabrio Busom sa môžete zviesť aj vy!

Extrémne vysoké júnové teploty nemuseli byť počas tohto leta poslednými. Prázdninové večery plné zábavy sú pred nami a my pre vás máme tip, ako si ich počas horúcich letných dní spríjemniť.

Ilustračný obrázok k článku Neodolateľným Cabrio Busom sa môžete zviesť aj vy!
Zdroj: Dnes.24/DPB

Ak máte plné zuby tlačenice v prehriatych autobusoch MHD, Dopravný podnik ponúka na svojej stránke niekoľko alternatív, ako sa k vode či na párty odviezť pohodlnejšie.

Jednou z možností je objednať si okružnú vyhliadkovú jazdu Bratislavou historickými električkami či autobusmi alebo špeciálne upraveným Cabrio Busom.

V Cabrio Buse vás nebudú trápiť spolucestujúci, ktorí radi otvárajú okná pri spustenej klimatizácii. Vietor vo vlasoch vám dodá pocit slobody a prevetrá všetky tričká.

Okružné jazdy

Ak sa túžite previesť historickými autobusmi, električkami či Cabrio Busom, stačí, ak si vozidlo zarezervujete emailom (historicka.elektricka@dpb.sk, historicke.autobusy@dpb.sk) alebo telefonicky na (02) 5950 1431 a (02) 5950 1430. Trasu okružnej jazdy si vyberáte samy.

Cenník nájdete na webovej stránke dopravného podniku.

Vláčik Blaváčik

Nechajte sa zlákať okružnou jazdou po meste so zastávkou na Bratislavskom hrade, prehliadkou Lesoparku vrátane jazdy lanovkou na Kolibu a späť alebo sa môžete nechať odviezť na Devín, z ktorého sa vrátite výletnou loďou. Ďalšou možnosťou je nechať sa unášať vlnami Dunaja na Devín, z ktorého vás do mesta dopraví Blaváčik.

V tohtoročnej letnej sezóne jazdia Blaváčiky na štyroch linkách. Nástupište pre všetky trasy je na Fajnorovom nábreží. Okružná linka mestom so zastávkou na Bratislavskom hrade premáva denne. Ostatné premávajú počas víkendov a sviatkov.

„Cestujúci sa na autobuse môžu napríklad previezť v rámci Dňa otvorených dverí DPB, a. s., ktorý býva pravidelne v septembri,“ informovala Bratislava24.sk hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Čítajte aj: Plavte sa s nami za zážitkami. Ponúkame vám niekoľko tipov na výlet loďou

Historické vozidlá
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM