Rôzne Správy

Námestie medzi domami. Onedlho sa začne druhá etapa výstavby projektu Blumental

Osloviť má tých, ktorí vedia oceniť výhodnú lokalitu a nadštandardné bývanie s výhľadom. Druhá etapa prinesie tri osempodlažné bloky na južnej strane.

Ilustračný obrázok k článku Námestie medzi domami. Onedlho sa začne druhá etapa výstavby projektu Blumental
8
Galéria
Zdroj: PR BONUS Consulting

Začiatkom októbra 2016 sa začne výstavba druhej etapy rezidencie projektu Blumental. Druhá etapa prinesie tri osempodlažné bloky uzatvárajúce celý projekt z južnej strany. Celkovo sa počíta so 75 bytmi s výmerou od 33 po viac ako 150 štvorcových metrov pri cenách približne 2 700 eur/m2 s DPH.

Námestie medzi domami

Pôjde o jedno- až päťizbové byty. Ich predaj sa už začal. Osloviť má rezidentov, ktorí vedia oceniť výhodnú lokalitu a nadštandardné bývanie s výhľadom v blízkosti jedného z najkrajších kostolov na Slovensku. Okrem týchto benefitov bude k dispozícii aj nové, štýlové námestie.

Na celej stavbe sú použité kvalitné materiály s kamennou fasádou, ale aj elektricky ovládané žalúzie.

Popri výstavbe bytov sa pokračuje aj s výstavbou ďalšej etapy administratívnej časti nazvanej Blumental Offices, ktorá bude mať celkovú rozlohu približne 15-tisíc m2 vrátane jej prvej etapy. Prinesie tiež občiansku vybavenosť na prízemí, kde sa počíta s kaviarňami, reštauráciami, obchodnou vybavenosťou a s ďalšími službami. Parkovanie zabezpečí približne 650 stojísk pod zemou a na povrchu.

Predpokladaný termín dokončenia druhej etapy sa predpokladá na záver roku 2018.

Čítajte aj: Rezidencia Blumental prichádza s novinkou

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM