Rôzne

Nájdite sa... so zvieratkom z útulku. Príďte sa zabaviť, zoznámiť a zaľúbiť

V útulkoch končí stále priveľa nechcených zvieratiek. Vďaka akcii Nájdite sa... so zvieratkom z útulku majú šancu nájsť si milujúci domov a vlastný teplý peliešok.

Ilustračný obrázok k článku Nájdite sa... so zvieratkom z útulku. Príďte sa zabaviť, zoznámiť a zaľúbiť
13
Galéria
Zdroj: TASR

Auparkom sa aj tento rok bude niesť brechot chlpáčov, ktorí si sem prídu nájsť svoje nové domovy a priateľov. Na akcii Nájdite sa… so zvieratkom z útulku sa zúčastní až 12 útulkov!

Nájdite sa!

Už druhého júna si budú psíkovia z celého Slovenska hľadať milujúce rodiny. Minulý rok si vďaka akcii vyňuchalo nové domovy viac ako 40 psíkov! Ak máte v obývačke kúsok voľného miesta na koberci, lásky na rozdávanie a milujete zvieratká, v túto sobotu musíte byť v Auparku!

Príďte sa aj tento rok zabaviť, zoznámiť a zaľúbiť do najúžastnejšieho stvorenia, aké mal kedy človek po boku. Na akcii nebude chýbať bohatý program pre rodiny, uvidíte známe tváre, počas dňa vystúpi tanečný súbor La Portella, speváci Matěj Vavra, Majself, Ronie a Carmel Paradise. Programom prevedie moderátor Denis Bartalský z rannej šou Wake up.

Zároveň môžete slovenským útulkom pomôcť vecným aj finančným príspevkom.

Ambasádorkou projektu je aj tento rok herečka a moderátorka Kristína Farkašová. Projekt Nájdite sa… so zvieratkom z útulku vznikol preto, aby pomáhal tým, ktorí si sami pomôcť nemôžu – opusteným zvieratkám. Cieľom je nájsť domov psíkom a mačkám prostredníctvom akcie, kam sa môžu prihlásiť útulky z celého Slovenska. Sem prídu zvieratká, ktoré sa útulkom nedarí umiestniť do rodín alebo si ich ešte nikto nevšimol.

2. jún / 10:00 – 16:00 hod. / na zadnom nádvorí Auparku / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM