Rôzne

FOTO: Vďaka akcii Nájdite sa so zvieratkom z útulku si v sobotu našlo domov 23 psíkov!

Počas adopčnej akcie psíkovia vytrvalo vrteli chvostíkmi a hádzali neodolateľné pohľady na každého okolo. A vyplatilo sa!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vďaka akcii Nájdite sa so zvieratkom z útulku si v sobotu našlo domov 23 psíkov!
34
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook

Vďaka podujatiu Nájdite sa so zvieratkom z útulku už našli domov stovky nechcených zvierat po celom Slovensku. Podujatie, ktoré pravidelne organizuje Aliancia združení na ochranu zvierat a združenie Zvierací ombudsman, sa konalo aj uplynulý víkend.

Našli sa!

Na zadné nádvorie obchodného centra Aupark prišli v sobotu psíkovia z deviatich útulkov z celého Slovenska, aby si našli svoj nový hrejivý domov a milujúcu rodinu. Psíkovia vytrvalo vrteli chvostíkmi a hádzali neodolateľné pohľady na každého okolo. A vyplatilo sa!

Nový domov si našlo až 23 psíkov!

„Veľmi sa tešíme, v sobotu sa adoptovalo 23 psíkov! Počasie nám prijalo. Všetko bolo super. Touto cestou chceme povedať veľké ĎAKUJEME,“ napísal organizátor na sociálnej sieti.

Každý útulok, ktorý sa akcie zúčastnil, dostal bohatú nádielku v podobe krmiva a dobrôt. Naprázdno neodišli ani noví majitelia a adoptovaní psíkovia. Každý, kto si adoptoval psíka, pre neho dostal štartovací balíček.

Súčasťou podujatia bolo odovzdanie ceny Animal Hero Slovakia. Je morálnym uznaním pre tých, ktorí sa na Slovensku pravidelne stretávajú s týraním zvierat a riešia jeho následky. V tomto roku boli odovzdané ceny dve. Prvou ocenenou bola pani Lenka, ktorá aj napriek svojej ťažkej sociálnej a rodinnej situácii zachránila, vykúpila a vyliečila týranú kobylu. Druhá cena bola udelená školáčke Katke, za záchranu vyhodených mačiat.

Foto: Maros Súrja Moravcik

Nájdite sa so zvieratkom z útulku
34
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM