Tomáš Stupavský Basketbal

Na prvého mája to bude pod Mostom Lafranconi žiť streetballovou exhibíciou

Prvého mája ožije Bratislava kvalitnou športovou akciou, ktorá do nášho mesta prichádza už po desiatykrát. Podujatie s názvom 3x3 Basket Tour sa uskutoční v areáli Fakulty Telesnej Výchovy a Športu na Univerzite Komenského.

Ilustračný obrázok k článku Na prvého mája to bude pod Mostom Lafranconi žiť streetballovou exhibíciou
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok sa pod Mostom Lafranconi otvoria brány desiateho ročníka 3×3 Basket Tour 2015 ako súčasť najväčšieho športového podujatia pre študentov a mladých na Slovensku – Unihry.

V Bratislave tak odštartuje súboj o prvé body do tohtoročného rebríčka najväčšej outdoorovej basketbalovej akcie na Slovensku, ktorá vyvrcholí cez leto na letisku v Piešťanoch v rámci sprievodného programu festivalu Grape. Prvé zápasy na turnaji už začnú od deviatej hodiny ráno.

„Sme radi, že sa nám poradilo spojiť sily s novými organizátormi Unihier a outdoorovú streetballovú sezónu opäť otvoríme už v prvý májový deň na Lafranconi. Hráči, hráčky, ako aj diváci sa majú na čo tešiť, okrem tradičných podkošových súbojov pod jedným košom na „Lafku“ uvidia bohatý sprievodný a športový program, pre ktorý sa oplatí prísť," uviedol pred úvodným podujatím zakladateľ a hlavný organizátor série 3×3 Basket Tour 2015 František Kubala.

Diváci sa počas akcie môžu tešiť na kvalitné basketbalové zápasy, ale aj na bohatý sprievodný program. Ľudia budú mať možnosť zapojiť sa do ostatných športových kategórií ako futbal, tenis, beach volejbal. Niekoho určite zaujme aj cvičenie jogy, alebo tanečný workshop.

Vrcholom sprievodného programu bude boxerská exhibícia ambasádora podujatia Tomiho „Kida“ Kovácasa.

No hlavným bodom celého podujatia bude basketbalový program. Okrem niekoľkých zápasov nebude chýbať ani súťaž o najlepšieho strelca trestných hodov, trojkára a divácky najatraktívnejšia súťaž – Streetsportline Slam Dunk Contest (smečiarska súťaž).

Prečítajte si tiež: Charitatívny svetový beh pomôže vozičkárom. Do Wings for Life World Run sa zapojí aj Bratislava

Zdroj foto: 3×3 Basket Tour

3x3 Basket Tour
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM