Rôzne Správy

Na cintorín sa dostanete bez tlačenice v autobuse. Dopravu počas Dušičiek a prázdnin posilnia

Dopravný podnik zabezpečí posilnenie dopravy už v pondelok 29. októbra a pokračovať bude po celý čas až do nedele 4. novembra.

Ilustračný obrázok k článku Na cintorín sa dostanete bez tlačenice v autobuse. Dopravu počas Dušičiek a prázdnin posilnia
5
Galéria
Zdroj: TASR

Na cintorín by ste sa mali dostať bez tlačenice v autobuse či trolejbuse. Pre zvýšenú návštevnosť cintorínov totiž posilní Dopravný podnik Bratislava spoje MHD.

Dušičky aj prázdniny

Z dôvodu očakávanej zvýšenej návštevnosti cintorínov Dopravný podnik Bratislava tak ako každý rok, aj tento rok vypraví nielen počas Sviatku všetkých svätých posilové spoje. Posilnenie premávky MHD zabezpečí aj počas celých jesenných prázdnin.

„DPB, a.s. zabezpečí posilnenie dopravy už 29. októbra 2018 (pondelok), ktoré bude pokračovať po celý čas až do 4. novembra 2018 (nedeľa). Počas tohto týždňa budú linky MHD premávať v prevádzkovom režime prázdniny a nebudú vypravené spoje školskej dopravy a linky 133, 184 a 192,“ informoval Bratislava24.sk bratislavský dopravný podnik.

Počas Sviatku Všetkých svätých budú mimoriadne vypravené spoje liniek X38 a X71 jazdiace v 20 minútových intervaloch z Hlavnej stanice k cintorínu Vrakuňa (X71) a do Krematória (X38). Linky 204 a 207 budú v uvedenom období posilnené vozidlami s vyššou kapacitou.

Podrobný rozpis posilnených spojov nájdete TU.

Cintorín
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM