Rôzne

Na bývalom priemyselnom areáli vyrastie park a pod ním podzemná garáž

Budúci majitelia bytov v ružinovskom rezidenčnom projekte Nuppu sa môžu tešiť na veľký park aj parkovacie miesta pred domom či podzemné garáže.

Ilustračný obrázok k článku Na bývalom priemyselnom areáli vyrastie park a pod ním podzemná garáž
3
Galéria
Zdroj: YIT Slovakia

Spoločnosť YIT Slovakia v týchto dňoch spúšťa predaj bytov v druhej etape projektu Nuppu. Ružinovský rezidenčný projekt, ktorého názov v preklade znamená „púčik“, poskytne svojim budúcim obyvateľom funkčne riešené byty z kvalitných materiálov a výhodnú lokalitu s výbornou dostupnosťou.

Nová mestská štvrť

Hlavným benefitom projektu bude rozsiahly spoločný park. Druhá etapa prinesie spolu 106 bytov a dva obchodné priestory a plánovaný termín jej ukončenia je koncom roka 2018.

Samostatné bytové domy Nuppu majú podobnú kompozíciu, no predsa je každý originálny. Líšia sa farbou a názvom – po mimoriadne úspešnej prvej etape Lilja prichádza Tulppaani, čo po fínsky znamená tulipán. Táto etapa ponúkne 106 bytov s výmerou 37 až 88 m2, pričom najviac zastúpené budú dvojizbové byty.

„Tak, ako pri všetkých našich projektoch, aj pri Nuppu dbáme predovšetkým na praktické dispozície a kvalitné materiály. Okrem toho sa ale zameriavame aj na to, čo obyvatelia nájdu mimo svojich bytov. Snažíme sa tak budovať ucelené a kompaktné mestské štvrte vrátane potrebnej vybavenosti, obchodných priestorov ako aj areálov pre oddych a relax v ich bezprostrednom okolí. Aj preto bude tretinu celého územia tvoriť park. To všetko prispieva k tomu, aby sa tu vytvorila ucelená a dobre komunikujúca komunita,“ vysvetľuje Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Park priamo pod oknami

Na území bývalého priemyselného areálu spoločnosť YIT Slovakia vybuduje takmer dvojhektárový park s mobiliárom ako je detské ihrisko, fitness prvky, športoviská, oddychové sedenia, vrátane intenzívnej zelene. Cieľom je vytvoriť bezpečnú oddychovú zónu s pestrými aktivitami pre príjemné trávenie času pre rodičov s deťmi, susedov a priateľov.

Samozrejmosťou projektu je aj podzemná uzatvorená garáž a vonkajšie parkovacie státia, ktoré poskytnú dostatok parkovacích miest pre obyvateľov aj návštevy. V cene bytu je zahrnutá aj pivničná kobka. Bratislava24.sk informovala Zuzana Krištof Ozanová zo Seesame, s. r. o.

Nuppu
3
Galéria
Zdroj: YIT Slovakia
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM