Kultúra Rôzne

Muzikál Bambuľka má za sebou úspešnú premiéru! Hlavnej úlohy sa zhostili tri dievčatá

Legendárny príbeh deda Jozefa a Bambuľky má už aj muzikálovú podobu a nechýbajú ani krásne pesničky!

Ilustračný obrázok k článku Muzikál Bambuľka má za sebou úspešnú premiéru! Hlavnej úlohy sa zhostili tri dievčatá
8
Galéria
Zdroj: Bambuľka - muzikál

Slávny seriál Bambuľkine dobrodružstvá dostal muzikálovú podobu! V piatok 18. mája zožal na premiére v bratislavskom Istropolise obrovský úspech.

Bambuľka v muzikáli

Na seriáli Bambuľkine dobrodružstvá (1982) vyrástlo niekoľko generácií detí. Náučná rozprávka je o malom dievčatku menom Bambuľka, ktorému dedo Jozef postupne vysvetľuje, ako sa správať v rôznych životných situáciách. V každom dieli sa na príhodách poučne vysvetlí deťom, ako sa v danej situácii správne správať.

Legendárny príbeh deda Jozefa a Bambuľky má už aj muzikálovú podobu a nechýbajú ani krásne pesničky. V réžii Jána Durovčíka očaril deti aj mamičky. S premiérou bol spokojný aj samotný Ďurovčík: „To, ako diváci reagovali je úžasné, som dojatý, šťastný. Je to muzikál pre deti a keď decká takto reagujú, lebo videl som aj predstavenia, z ktorých odchádzajú, tak to je presne to, čo to má byť,“ povedal v rozhovore pre topky.sk.

Úlohy Bambuľky sa v troch po sebe nasledujúcich predstaveniach postupne zhostili Lima Eliá Prágerová, Vanessa Ostrochovská a Sára Súchovská. Tie boli vybraté na minuloročnom konkurze zo 600 dievčatiek.

Dievčatá si chvíle na javisku naplno užívali a diváci odchádzali nadšení. „Neskutočný zážitok. Krásne spracované a akčné, nenudili sme sa. Dcérka spievala a dokonca aj tancovala,“ opísala zážitok z muzikálu mamička 5-ročnej Natalky.

Muzikál Bambuľka si môžete pozrieť ešte 26. mája v Košiciach, 1., 2., 3. júna v Bratislave a 9. júna v Žiline. Lístky kúpite TU.

Premiéra muzikálu Bambuľka
8
Galéria
Zdroj: Bambuľka - muzikál
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM