Aktualizované Krimi

Muž na zastávke kopal do staršej ženy a vulgárne jej nadával: Tá sa len tak nedala!

Páchateľ využil moment, kedy 68-ročná žena kupovala lístok na MHD a chcel si prisvojiť jej cestovnú tašku.

Ilustračný obrázok k článku Muž na zastávke kopal do staršej ženy a vulgárne jej nadával: Tá sa len tak nedala!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

AKTUALIZÁCIA: Policajtom okresného riaditeľstva v piatom bratislavskom okrese sa podarilo, aj na základe informácií od ľudí v Bratislavy, zistiť totožnosť muža a následne ho obmedziť na osobnej slobode.

Seniorku na zastávke MHD fyzicky napadol a okradol neznámy muž. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti a žiada ľudí o pomoc.

Nadával a kopal ju

Policajti Okresného riaditeľstva v piatom bratislavskom okrese objasňujú okolnosti trestného činu lúpeže, ku ktorému došlo v pondelok 24. mája krátko po 14:00 hod. na zastávke MHD Kaštieľ – Rusovce.

Neznámy páchateľ využil moment, kedy staršia 68-ročná žena kupovala lístok na MHD a chcel si prisvojiť jej cestovnú tašku. „Poškodená mu v tom však zabránila, na čo jej muž začal vulgárne nadávať a kopať ju do oblasti nôh. Na poškodenú seniorku sa opakovane zahnal päsťou do oblasti tváre, avšak žena sa úderom vyhla,“ popisuje prípad polícia.

Muž vytrhol potom žene cestovnú tašku z rúk a z miesta chcel utiecť. Žena sa nedala a utekala za ním v smere k rodinným domom. „Páchateľ následne tašku prehodil cez plot na pozemok jedného z rodinných domov a utiekol naspäť na zastávku, kde nastúpil na prichádzajúci autobus MHD,“ dodáva polícia.

SENIORKU NA ZASTÁVKE FYZICKY NAPADOL A OKRADOL NEZNÁMY MUŽ 👊🗣 SÚRNE PO ŇOM PÁTRAME - POZNÁTE HO❓ 👉Policajti Okresného...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, May 25, 2021

Ďalšie krimi správy z Bratislavy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM