Aktualizované Krimi

MIMORIADNA SPRÁVA: Na diaľnici D2 sa zrazili dve autá. Premávka je už plynulá

Následkom nárazu sa vozidlo odrazilo do zvodidiel a opätovne narazilo do ďalšieho návesu kamióna stojaceho v kolóne. Viacero ľudí sa ťažko zranilo.

Ilustračný obrázok k článku MIMORIADNA SPRÁVA: Na diaľnici D2 sa zrazili dve autá. Premávka je už plynulá
Zdroj: Facebook

Policajti diaľničného oddelenia Policajného zboru Malacky vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v čase poludnia na diaľnici D2 z Malaciek v smere do Bratislavy.

Auto sa odrazilo do návesu kamióna

V úseku 49. km došlo za zatiaľ presne nezistených príčin k nárazu motorového vozidla zn. Ford Tranzit do jedného z návesov kamiónov odstavených v kolóne v pravom jazdnom pruhu. Následkom nárazu došlo k odrazeniu vozidla do zvodidiel a opätovnému nárazu do ďalšieho návesu kamióna stojaceho v kolóne.

Vozidlo Ford Tranzit, ktorého vodič prevážal sedem osôb zostalo po dopravnej nehode stáť krížom cez ľavý jazdný pruh. Pri dopravnej nehode boli ťažko zranené dve maloleté osoby a ľahké zranenia utrpeli dve dospelé osoby. Zranené osoby boli privolanou službou rýchlej zdravotnej pomoci prevezené do bratislavských nemocníc.

Odklonená doprava

Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodička vykonanou dychovou skúškou vylúčené. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na návesoch celkovo vo výške cca 3-tisíc eur a na vozidle Ford Tranzit vo výške cca 4-tisíc eur.

Hliadky dopravnej polície v uvedenom úseku zabezpečovali odklon dopravy.

Krajské riaditeľstvo v tejto súvislosti vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby zvýšili opatrnosť a svoju jazdu prispôsobili stavu, povahe vozovky, rovnako aj poveternostným podmienkam, vlastným schopnostiam, ako aj okolnostiam, ktoré podmienkam, vlastným schopnostiam, ako aj okolnostiam, ktoré môžu predvídať.

Nehoda na D2
2
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM