Adriana Banásová Rôzne

Milovníci ľadového korčuľovania sa môžu tešiť. Zajtra sa otvára na Primaciálnom námestí klzisko

Vianočné trhy v historickom centre Bratislavy spestrí klzisko na Primaciálnom námestí. Hlavné mesto ho otvorí v nedeľu 29. novembra o 16.00 h. Verejnosti bude k dispozícii do 6. januára. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavy Ivana Skokanová.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci ľadového korčuľovania sa môžu tešiť. Zajtra sa otvára na Primaciálnom námestí klzisko
Zdroj: Dnes24.sk

„Pozývam rodiny s deťmi, aby si prišli ľad na klzisku vyskúšať, dobre za zabavili a urobili aj takto v zime niečo pre zábavu i svoje zdravie,“ povedal bratislavský primátor Ivo Nesrovnal.

Pravá vianočná atmosféra vládne v centre Bratislavy už od piatka 20. novembra, keď rozsvietením zhruba 16 metrov vysokého vianočného stromčeka odštartoval primátor mestské vianočné trhy. Na Hlavnom a Františkánskom námestí potrvajú do 22. decembra, na Primaciálnom námestí až do 2. januára.

Prečítajte si tiež: Vianočné trhy na Hlavnom námestí: Sú ceny za výrobky a jedlo privysoké?

Verejnosť si môže do 23. decembra vychutnať aj atmosféru Staromestských vianočných trhov na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí, kde tiež okrem stánkov s rozličným tovarom nájdu klzisko.

Prečítajte si tiež: Vianoce tento rok môžete zažiť aj na mestských hradbách. Pozrite sa, aký program vás čaká

Ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM