Kultúra Rôzne

Mikuláš navštívi v Bratislave deti z každej mestskej časti. Vieme, kde ho nájdete!

Pre deti majú sviatky čarovnú moc, príde zázračný ujo Mikuláš a tri týždne po ňom zapĺňa priestor pod svetielkujúcim vianočným stromčekom Ježiško.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš navštívi v Bratislave deti z každej mestskej časti. Vieme, kde ho nájdete!
6
Galéria
Zdroj: TASR

Mikuláš na Dostihovej dráhe

Mikuláš príde za deťmi aj na Dostihovú dráhu v Petržalke. Vo vreci si okrem darčekov prinesie aj kopec zábavy nielen pre malých, ale aj pre veľkých. Čaká na vás koncert Mira Jaroša, autogramiáda hercov zo seriálu Oteckovia, detské tvorivé dielne so zdobením vianočných ozdôb, teplý čaj na zahriatie, mikulášske balíčky, ukážky práce záchranárov a hasičov a množstvo ďalších atrakcií.

sobota 1. december / Dostihová dráha Petržalka / 10:30 – 16:00 hod.

Mikuláš v ZOO

Mikuláš príde aj do bratislavskej zoologickej záhrady! Pre všetky deti do 15 rokov vybavil v tento deň vstup do ZOO zadarmo!

Dieťa, ktoré príde do ZOO a celý rok poslúchalo, dostane od Mikuláša balíček. A tie, ktoré donesú darček aj zvieratkám, dostanú prekvapenie navyše! Opice potešia staré čisté deky, osušky, obliečky alebo plyšáky. A všetkým zvieratkám urobí radosť zeleninka alebo ovocie. A nebude chýbať ani Mikulášske komentované kŕmenie!

nedeľa 2. december / ZOO / 10:00 – 14:00 hod.

Mikuláš v Ružinove

Mikuláš, anjel a čert nabalili veľa balíčkov plných sladkých maškŕt. Každé dieťa, či už „zlé“ alebo „dobré“, dostane od Mikuláša balíček. Nenechajte si ujsť veselý program a sladké prekvapenie pre deti v Parku Andreja Hlinku.

Mikuláš s anjelom a čertom zavítajú na svojej dlhej púti aj do reštaurácie Planetka. So sebou prinesú darčeky, veľa zábavy pre deti a spolu rozsvietia vianočný stromček. Nebude chýbať živé vystúpenie, pričom prvá časť programu sa bude konať vonku.

streda 5. december / Planetka (Drieňová 37) / 17:30 hod. / Park A. Hlinku / 17:00 hod.

Mikuláš v Starom Meste

Tak, ako každý rok, aj tento príde na Staromestské vianočné trhy 6. decembra Mikuláš. Mikuláš dorazí na Vianočné trhy aj na Hlavné námestie. Sprevádzať ho budú anjel a čert. Tešiť sa môžete na súťaže, tvorivé aktivity a rozdávanie mikulášskych dobrôt.

štvrtok 6. december / Hviezdoslavovo námestie / 16:00 hod. / Hlavné námestie / 15:00 hod.

Mikuláš v Petržalke

Mikuláš s čertom do Petržalky zavíta presne na Mikuláša. Svoju petržalskú púť odštartuje na Ovsiššskom námestí, odtiaľ pôjde ulicami Petržalky a o 17:00 hod. sa s deťmi stretne na Námestí republiky, kde nebude chýbať zaujímavý program, divadielko a hudba.

Mikuláš navštívi nielen deti, ktoré ho prídu pozdraviť do ulíc, ale aj tie v materských a základných školách, sociálnych zariadeniach či v nemocnici.

štvrtok 6. december / Námestie republiky / 17:00 hod.

Mikuláš v Dúbravke

Mikuláš príde aj do Dúbravky, spolu s čertom a anjelom. Čaká vás skvelá zábava, krásne darčeky a v neposlednom rade rozsvietenie vianočného stromčeka. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie bude konať v modrej sále Domu kultúry Dúbravka!

štvrtok 6. december / pred DK Dúbravka / 17:00 hod.

Karloveský Mikuláš

Mikulášsky program v Karloveskom centre kultúry tentokrát prináša Mášu a medveďa – interaktívnu rozprávku pre deti a rodičov. Máša sa veľmi teší na Mikuláša, a preto si skúša čistiť topánku, upratať svoju izbičku a naučí sa s macom pesničku. Spolu privítajú Mikuláša, čerta a anjela, ktorí na záver obdarujú každé dieťa sladkým balíčkom.

Od 9:00 – 12:00 hod. sa môžete tešiť na tvorivé dielničky, kde si vyrobíte vlastné mikulášske odznaky. Deti nezabudnite prihlásiť na mikulas@karlovaves.sk.

nedeľa 9. december / Kamel klub (Molecova 2) / 9:00 – 12:00 hod.

Mikuláš
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM