Rôzne

Na Mikuláša si môže zamlsať aj štvornohý člen vašej rodiny!

Tento rok môžu mlsať na Mikuláša psíkovia z celého Slovenska! HAF.park začal prijímať telefonické objednávky a mikulášske balíčky bude posielať aj poštou.

Ilustračný obrázok k článku Na Mikuláša si môže zamlsať aj štvornohý člen vašej rodiny!
21
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky

Každý bratislavský psičkár dobre vie, že ak chce urobiť chlpáčovi skutočne veľkú radosť, treba si to namieriť do obľúbenej kaviarne pre psíkov aj páničkov HAF.park. Nájdete tu vždy čerstvo napečené mlsky, haffiny maffiny, pečeňové labky, hafonky, puppycake, ale aj torty k narodeninám na objednávku a veľa ďalších lákavých dobrôt. Ľudí obslúžia tiež.

Mikuláš pre psíka

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku. No ešte pred tým, ako začneme vymýšľať, čím na Vianoce potešíme členov rodiny, príde obľúbený Mikuláš. Odkedy Mia Kurucová otvorila v Bratislave HAF.park, Mikuláš chodí aj za chlpáčmi. A veruže je štedrý!

Tento rok v mikulášskom balíku nájde chlpáč super zdravé mlsky – fajnové mäsíčka a unikátne ručne robené tvary. A tento rok môžu mlsať na Mikuláša psíkovia z celého Slovenska! HAF.park totiž začal prijímať telefonické objednávky a mikulášske balíčky bude posielať aj poštou.

Vianočná večera

Nezabudnite tiež, že v najčarovnejší večer v roku môžete svojmu chlpáčovi dopriať aj slávnostnú štedrú večeru.

„Pre psíkov máme každý rok nachystané špeciálne vianočné večere. Sú veľmi populárne a psíkovia ich milujú. Je to jedlo, ktoré majú dostať na Vianoce počas večere, kým my ľudia jeme naše tradičné jedlo. Vo vianočnej večeri psík nájde haffinky, perníčky a vianočnú tortu. Samozrejme, keďže sme zdravá pekáreň, celá večera je z mäska a zeleninky plus ovocie a bezlepková múka,“ vysvetlila Mia.

Cena malého mikulášskeho balíčka je 10 eur, veľkého 20 eur a vianočná večera stojí 30 eur. Objednať si ich môžete telefonicky na 0950 777 012. Počas telefonátu nezabudnite nahlásiť aj alergie psíka.

Štedrá večera a Mikuláš pre psíka
21
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM