Rôzne

V Čunove chcú vybudovať novú trojtriednu materskú školu

Budova by mala mať jedno nadzemné podlažie, bez podpivničenia, so šikmou strechou.

Ilustračný obrázok k článku V Čunove chcú vybudovať novú trojtriednu materskú školu
Zdroj: TASR

Mestská časť už v súvislosti so stavbou škôlky hľadá obstarávateľa stavebných prác. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie. Cena je odhadovaná na viac ako 610 400 eur.

Vzniknú tri triedy

„Predmetom zákazky sú stavebné práce na výstavbe novej budovy materskej školy a vytvorení detského ihriska v jej areáli. Materská škola bude vybudovaná v novonavrhnutej zóne v lokalite Konopiská,“ uvádza sa v oznámení.

Budova by mala mať jedno nadzemné podlažie, bez podpivničenia, so šikmou strechou. Na ploche takmer 700 štvorcových metrov by mali vzniknúť tri triedy pre 72 detí, spolu s hygienickým zázemím pre každú triedu zvlášť, s kuchyňou, administratívnym zázemím a prevádzkovými priestormi.

„Celý objekt bude riešený ako bezbariérový. Pre kvalitnú výchovu a vzdelávanie v materskej škole bude v blízkosti zriadené detské ihrisko. V areáli bude realizovaná výsadba a umiestnené herné prvky s interaktívnymi vlastnosťami pre deti predškolského veku,“ píše sa ďalej v oznámení.

Ponuky môžu záujemci posielať do 19. septembra do 13:00 hod.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM