Aktualizované Krimi

Matku dvoch malých chlapcov hľadalo celé Slovensko: Martina si VYMAZALA sociálne siete!

Hľadanie bolo ukončené! Polícii vypátrala 37-ročnú ženu.

Ilustračný obrázok k článku Matku dvoch malých chlapcov hľadalo celé Slovensko: Martina si VYMAZALA sociálne siete!
4
Galéria

Polícia v Bratislave bola opäť v akcii. S nasadením všetkých síl aj s pomocou dobrovoľníkov pátrala po nezvestnej žene. Ako však polícia najnovšie informovala na sociálnej sieti, pátranie bolo odvolané, nakoľko nezvestnú ženu sa podarilo nájsť.

„Aktuálne s ňou policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vykonávajú potrebné úkony,“ uviedli muži zákona na Facebooku.

Polícia ju našla

Nezvestnou bola 37-ročnej Martina Šišková je z Bratislavy. Žena odišla z práce v pondelok (6. 2.) okolo 16:46 hod., odvtedy sa nikomu neozvala. Muži zákona žiadali o pomoc aj verejnosť. Ženu hľadali dobrovoľníci aj občianske združenia.

Polícia sa nezabudla všetkým, čo pomohli pri pátraní poďakovať: „Touto cestou ďakujeme za pomoc pri pátraní.“

Zmazala si sociálne siete

Martina odišla z práce v pondelok (6. 2.) okolo 16:46 hod., odvtedy sa nikomu neozvala. Nové informácie priniesol portál Zregiónu.sk, ktorý sa spojil s kamarátkou nezvestnej.

Podľa jej slov spolu neboli dlhšie v kontakte a Martina si vymazala aj sociálne siete. „Nekomunikovala, vyhýbala sa. Naposledy som ju videla v utorok minulý týždeň na zastávke so synom. Chceli sme sa vidieť s deťmi, ale viac sa neozvala,“ povedala pre portál Zregiónu.sk jej kamarátka a dodala: „Všetci veríme a modlíme sa.“

Polícia žiada o pomoc aj verejnosť.

V prípade akýchkoľvek informácií o nezvestnej môže verejnosť kontaktovať políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy prostredníctvom sociálnej siete.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Policajné pátranie
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM