Krimi

Matka nechala DVA listy na rozlúčku: Hľadalo ju celé Slovensko, v akcii bol vrtuľník aj drony

Nezvestná Martina z Bratislavy sa nakoniec objavila v utorok večer. Do pátrania po nej sa zapojili desiatky ľudí, policajné psy aj technika.

Ilustračný obrázok k článku Matka nechala DVA listy na rozlúčku: Hľadalo ju celé Slovensko, v akcii bol vrtuľník aj drony
4
Galéria

Bratislavskí policajti, dobrovoľníci, ale aj bežní ľudia včera (7. 2.) intenzívne pátrali po 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy. Mamu dvoch malých detí naposledy videli podvečer predtým. Potom bez stopy zmizla.

Záchranári z celého Slovenska

Okrem bratislavských policajtov sa do akcie zapojil aj Modul pátrania a záchrany Policajného zboru, ktorý má v týchto dňoch plánovaný výcvik v Bratislave. Martinu hľadali aj psovodi z Košíc, Sobraniec, Žiliny a ďalších miest, ktorí sa zúčastňovali na výcviku.

Okamžite prerušili výcvikovú činnosť a zapojili sa do pátrania v plnom nasadení. Aby bolo pátranie po žene čo najefektívnejšie, prehľadáva vytypované lokality zo vzduchu vrtuľník Leteckého útvaru MV SR s termovíziou. Vodné hladiny prehľadávali príslušníci z poriečneho oddelenia polície a v teréne tiež pomáha kynológia Horskej záchrannej služby,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Polícia prehľadávala v prvom rade lesy nad Račou, kde naposledy zachytili signál jej mobilného telefónu.

Až večer prišla dobrá správa – Martina sa našla, žije!

Správu potvrdil aj bratislavský magistrát, kde je Martina zamestnaná. „Naša kolegyňa Martina sa našla a je v poriadku. Ďakujeme všetkým za pomoc,“ uviedli na sociálnej sieti.

Informáciu o zrušení pátrania včera o 20:30 hod. uverejnila aj polícia s dodatkom „Aktuálne s ňou policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vykonávajú potrebné úkony“.

Listy na rozlúčku

Ako sa podarilo zistiť TV Markíza, vtedy hľadaná Martina bola u svojej známej. „Údajne keď videla správy v televízii, že je po nej vyhlásené pátranie, tak sa vraj sama ozvala polícii,“ informuje TV Markíza.

Spomínaná televízia tiež informovala o tom, že Martina mala zanechať listy na rozlúčku – jeden v práci a druhý doma.

Znepokojivú informáciu priniesol aj portál Zregiónu.sk, ktorý sa spojil s kamarátkou nezvestnej. Podľa jej slov spolu neboli dlhšie v kontakte a Martina si vymazala aj účty na sociálnych sieťach. „Nekomunikovala, vyhýbala sa. Naposledy som ju videla v utorok minulý týždeň na zastávke so synom. Chceli sme sa vidieť s deťmi, ale viac sa neozvala,“ povedala pre portál Zregiónu.sk jej kamarátka a dodala: „Všetci veríme a modlíme sa.“

Modlitby a priania boli vypočuté a Martina sa našla. Je skvelé, že prípad sa skončil šťastne. Otázkou zostáva, čo sa sa muselo stať, že mama dvoch detí takto zmizla a čo ju viedlo k čiernym myšlienkam až tak, že sa listami rozlúčila s blízkymi.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Policajné pátranie
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM