Rôzne Správy

Malokarpatské pivničky opäť otvoria svoje brány pre milovníkov vín

Aj tento rok otvoria malokarpatskí vinári tie najkrajšie pivničky a vinárne v regióne. Neváhajte a zakúpte si vstupenky, kým ešte sú.

Ilustračný obrázok k článku Malokarpatské pivničky opäť otvoria svoje brány pre milovníkov vín
7
Galéria
Zdroj: TASR

Slovensko patrí medzi vinárske krajiny a jeho vína a vinohradnícke oblasti si zaslúžia pozornosť návštevníkov. Najväčšou vinohradníckou oblasťou je malokarpatský región, a práve vína z tejto oblasti môžete ochutnávať 17. a 18. novembra na 18. ročníku Dňa otvorených pivníc. Na milovníkov vína čaká viac ako 160 pivníc a vinárni, kde si môžete dopriať svoj obľúbený nápoj.

Od Devína až po Trnavu

Dvojdňové podujatie sa koná pod hlavičkou Malokarpatskej vínnej cesty, ktorá v sebe spája víno, krajinu, históriu a gastronómiu oblasti rozloženej medzi Bratislavou a Trnavou.

Návštevníci vyzbrojení vínnym pasom a ochutnávacím pohárikom sa môžu tešiť na malé útulné pivničky, veľké moderné vinárstva i teplé degustačné miestnosti od Devína cez Nové Mesto, Raču a Vajnory, Svätý Jur, Limbach, Modru, Častú, Doľany až po Trnavu. Zoznam vinárov si môžete pozrieť TU.

Pivnice budú otvorené 17. 11. v čase od 12:00 do 21:00 hod. a 18. 11. v čase od 12:00 do 21:00 hod.

Cena vstupenky je 50 eur, súčasťou je bonus na nákup vína v hodnote 25 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť na webovej stránke Malokarpatskej vínnej cesty.

Otvorené pivnice na sv. Urbana
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM