Kultúra

Radi sa bojíte? Pálffyovský kaštieľ predstavia strašidelné prehliadky

Počas hodinovej prehliadky prejdete štyri trasy a celkovo 12 stanovíšť, na ktorých zažijete chvíle napätia.

Ilustračný obrázok k článku Radi sa bojíte? Pálffyovský kaštieľ predstavia strašidelné prehliadky
Zdroj: Mesto Malacky

Kto chce spoznať Pálffyovský kaštieľ v Malackách netradičným spôsobom, môže využiť strašidelné prehliadky, ktoré plánuje mesto organizovať na budúci rok.

Strašidelný kaštieľ

Podujatie Zámocké strašidlenie sa malo pôvodne konať v malackom Pálfiovskom kaštieli už najbližší piatok až sobotu (11. – 12. októbra), avšak presúva sa o rok. Mesto to oznámilo na svojom webe.

„Veľmi ma mrzí, že verejnosť neprejavila taký záujem o podujatie, aký sme predpokladali. Ľudia, ktorí si zakúpili vstupenky, dostanú vstupné automaticky vrátené na svoj účet,“ informoval primátor Malaciek Juraj Říha.

Strašidelné prehliadky malackého kaštieľa sa teda presúvajú o rok, primátor však avizuje, že už počas budúcoročných Prvomájových Malaciek (1. mája 2020) bude pre návštevníkov pripravená ukážka, ako budú tieto prehliadky vyzerať.

V rámci jednej prehliadky, ktorej dĺžka je do 60 minút, prejde návštevník štyri trasy a celkovo 12 stanovíšť, na ktorých zažije chvíle napätia. Deti si v tvorivých dielňach pred vstupom do kaštieľa budú môcť vyrobiť strašidelné masky.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM