Rôzne Správy

Magnet turistov v Bratislave ZATVORILI: Dôvodom je HAVARIJNÁ situácia

Milovníci umenia si budú musieť na prehliadku expozícií či obľúbené workshopy chvíľu počkať.

Ilustračný obrázok k článku Magnet turistov v Bratislave ZATVORILI: Dôvodom je HAVARIJNÁ situácia
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Miesto, kam smerujú najmä víkendové výlety Bratislavčanov za kultúrou, je zatvorené. Jeho chod ochromila nepríjemná udalosť. Galéria mesta Bratislavy (GMB) o tom informovala na sociálnej sieti.

Havária kanalizácie

Milovníci umenia si budú musieť na prehliadku expozícií či obľúbené workshopy v Pálffyho paláci chvíľu počkať. Galériu zatvorila havária kanalizácie.

„Z dôvodu havárie kanalizačného systému na Panskej ul. sme potrebovali uzavrieť pre verejnosť, zatiaľ na neurčito :( Držme si palce, nech to netrvá dlho!,“ uviedla galéria.

Rovnako je zrušený aj sprievodný program.

„O prípadnom predĺžení výstav a zmene termínu sprievodných podujatí vás budeme informovať,“ dodala GMB.

Do Pálffyho paláca sa teda nedostanete, otvorený je však Mirbachov palác na Františkánskom námestí 11, kde si napríklad už túto sobotu o 13:00 môžete na rodinnom workshope vyrobiť masku na fašiangový sprievod Bratislavou.

Vyrobíte si tu masky inšpirované dielami na výstave Svety Jindřicha Chalupeckého a priamo z galérie môžete pokračovať na Veľký fašiangový sprievod mestom. Ktovie, možno cestou stretnete aj galeriosaurov, ktorí si pochutnávajú na šiškách u Emila,“ uvidela GMB. Vstupné pre rodinu je 10 eur.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM