Krimi

Lúpež v nákupnom centre. Páchateľ sa vyhrážal zamestnancovi zabitím

Polícia vyšetruje prípad lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie v obchodnom centre na Metodovej ulici. Muž so zbraňou sa zamestnancovi vyhrážal, že ho zabije. Polícia po páchateľovi vyhlásila patránie.

Ilustračný obrázok k článku Lúpež v nákupnom centre. Páchateľ sa vyhrážal zamestnancovi zabitím
Zdroj: TASR

Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ maskovaný kuklou vošiel do priestorov stávkovej kancelárie, kde sa v tom čase nenachádzal žiaden zákazník. Zamestnancovi uviedol, že má zbraň a že ide o lúpežné prepadnutie.

Medzi zamestnancom a doposiaľ neznámym mužom došlo k fyzickému zápasu, počas ktorého sa páchateľ vyhrážal zamestnancovi zabitím zbraňou. Pri zápase sa páchateľ fyzicky poranil v oblasti oka. uviedla Mihalíková.

Podľa slov bratislavskej policajnej hovorkyne Lucie Mihalíkovej, bezprostredne po zápase vybehol poškodený z predajne privolať pomoc a neznámy muž ušiel smerom k podchodu na Trnavskej ulici.

Lúpežným prepadnutím nebola spôsobená žiadna škoda. Páchateľ má približne 30 až 35 rokov a vysoký je približne 180 centimetrov. Mal oblečené tmavé rifle, maskáčovú bundu, na hlave kuklu a na rukách čierne rukavice.

„Akékoľvek informácie k totožnosti páchateľa a k jeho súčasnému pohybu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala Mihalíková.

Prečítajte si tiež: Spiaceho muža na rohu Poštovej a Obchodnej ulice sa pokúsili okradnúť dvaja muži, v súčasnosti už čelia obvineniu

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM