Kultúra

Letné KINO, joga aj súťaž netradičných plavidiel. V TEJTO mestskej časti Bratislavy nuda nehrozí

Slávny tenor z Jadranu Goran Karan, festival jogy, či súťaž netradičných plavidiel spestrí leto Ružinovčanom.

Ilustračný obrázok k článku Letné KINO, joga aj súťaž netradičných plavidiel. V TEJTO mestskej časti Bratislavy nuda nehrozí
8
Galéria
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinesie okrem filmového programu pod holým nebom v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj bezplatné meditačné cvičenia Yogy s Fredym Ayisim, chôdzu so špeciálnymi chodeckými paličkami Nordic walking či Tai-či pre seniorov v Parku A. Hlinku.

Letné kino

Letnému kinu počas prázdnin málokto odolá. Užijete si ho aj v Ružinove v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere. Tešiť sa môžete na novú dávku filmov každý utorok o 21:00 hod. Prvé tohtoročné premietanie 5. júla prinesie Forrest Gump.

Cvičenia a joga

Ružinovčania si môžu počas leta spoločne zacvičiť. V mesiacoch júl a august sa koná špeciálna chôdza pre seniorov pod názvom Nordic Walking, stretnutie cvičiacich bude podľa harmonogramu pred DK Ružinov o 8:50 hod.

Pre skôr narodených je počas letných prázdnin pripravené Tai-či, zdravotné cvičenie pre seniorov, ktoré bude vždy v stredu od 13:00 do 14:00 hod. v Parku A. Hlinku. Obľúbená Yoga a meditácia s Fredym Ayisim sa bude konať každú nedeľu od 18:00 do 19:30 hod. v Parku A. Hlinku.

Všetci návštevníci sa môžu tešiť na doplnkové podujatia ako Ružinovský festival yogy a relaxačnej hudby 6. augusta v DK Ružinov a koncert slávneho tenoru z Jadranu Gorana Karana 10. augusta na Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere (vstupenky na predpredaj.sk).

Hurá na vodu!

Už tradičná a veľmi obľúbená súťaž netradičných plavidiel na ľudský pohon odštartuje 14. augusta od 16:00, pri Štrkoveckom jazere v Ružinove sa bude konať. Odmenou za najrýchlejšie a najzábavnejšie plavidlo je 500 eur.

Záver programu Kultúrneho leta v Ružinove uzavrie 27. augusta Ružinovská opekačka pred DK Ružinov.

Všetky podujatia v rámci Kultúrneho leta v Ružinove sú zadarmo. Viac sa dozviete TU

FOTO: Na Štrkovecké jazero sa vrátili netradičné plavidlá na ľudský pohon
8
Galéria
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM