Správy

Laureátov na Ocenenia BSK môžete navrhnúť do konca augusta

Bratislavský kraj každoročne odovzdáva ocenenia tým, ktorí sa významným spôsobom zaslúžili o rozvoj regiónu a života jeho občanov.

Ilustračný obrázok k článku Laureátov na Ocenenia BSK môžete navrhnúť do konca augusta
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) udeľuje každoročne Ocenenia BSK a to Cenu Samuela Zocha, Pamätný list predsedu a Čestné občianstvo tým, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov. Aj tento rok ich môžu navrhnúť obyvatelia kraja, organizácie a inštitúcie so sídlom v kraji a to do 31. augusta 2017.

„Aj tento rok župa informuje o možnosti navrhnúť na ocenenia osobnosti, ktoré sú významné a prínosné pre kraj, spoločnosť. Preto laureátmi ocenení môžu byť tak osobnosti ako aj organizácie. Je to vlastne poďakovanie tým, ktorí úspešne reprezentujú Bratislavskú župu, prispievajú k jej rozvoju a šíreniu dobrého mena. Verte, že takých, ktorí si to zaslúžia, je v našom regióne veľa,“ vyjadril sa bratislavský župan Pavol Frešo.

Ako vyplniť formulár

Vyplniť treba prihlasovací formulár, ktorého nevyhnutnou súčasťou je stručný životopis nominovaného alebo ekvivalentný záznam aktivít a úspechov v prípade nominácie organizácie.

Vyplnený formulár musí byť vlastnoručne podpísaný nominovaným a doručený na Úrad BSK buď elektronicky nominacie@region-bsk.sk, alebo poštou na adresu: Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava do 31. augusta 2017.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM