Krimi

HROZIVO vyzerajúca nehoda policajtov: Zrazili sa s motorkárom, no ten im UŠIEL...

Ťažko povedať, či bol vodič motocykla v šoku alebo sa zľakol pokuty. Polícia teraz pátra po ňom aj po svedkoch nehody.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVO vyzerajúca nehoda policajtov: Zrazili sa s motorkárom, no ten im UŠIEL...
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

V Bratislave na križovatke ulíc Bosákova – Farského sa stala dopravná nehoda, pri ktorej sa zrazilo policajné auto zn. Kia Ceed s motocyklom zn. Ducatti Monster. Udialo sa to v pondelok 2. januára, približne o 20.12 h.

Utiekol bez motorky

Podľa informácií, ktoré uvádza polícia na sociálnej sieti, ku zrážke malo dôjsť počas toho, ako policajt na služobnom motorovom vozidle odbočoval z Farského ulice smerom na Bosákovu, pričom pri prejazde križovatkou sa zrazil s vodičom motocykla.

Vodič motocykla po zrážke z miesta dopravnej nehody utiekol.

Muži zákona teraz po motocyklistovi pátrajú. „Policajtom sa aj napriek vykonaným úkonom nepodarilo vodiča vypátrať. Príslušník odboru dopravných nehôd udalosť zadokumentoval a následne došlo k zaisteniu motocykla,“ uvádza polícia.

Policajt v aute sa nezranil a dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v jeho organizme skončila s negatívnym výsledkom. Dopravnú nehodu polícia aktuálne objasňuje.

Touto cestou vyzývame vodiča motocykla zn. Ducatti Monster, aby sa prihlásil na polícii. Zároveň žiadame tých občanov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o osobe vodiča motocykla zn. Ducatti Monster, aby nás kontaktovali na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Bratislavský kraj,“ vyzýva svedkov nehody polícia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM