Rôzne Správy

Kúpalisko s krásnym výhľadom: V Bratislave môžete relaxovať na ďalšom skvelom mieste

Na kúpalisku si môžete požičať aj ležadlá a zaplávať si aj po 17.00 hod. za výhodnejšie vstupné.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko s krásnym výhľadom: V Bratislave môžete relaxovať na ďalšom skvelom mieste
5
Galéria

Na kúpalisku v areáli bývalého Domu mládeže na Búdkovej v Bratislave, známom ako Ekoiuventa či Mičurin, spustili minulý týždeň tohtoročnú letnú sezónu. Návštevníkom bude k dispozícii bazén dlhý 20 metrov a široký sedem metrov.

Kúpanie aj filmy

V prípade priaznivého počasia bude otvorené pre verejnosť každý deň v čase od 10.00 do 19.00 hod. až do konca augusta. Informovali o tom z ministerstva školstva, ktoré má areál v gescii.

Bazén je kapacitne určený pre 150 návštevníkov. Pre súčasné protipandemické opatrenia je však povolená kapacita na úrovni 50 percent. Na bezpečnosť dohliadajú vyškolení plavčíci.

Kúpalisko má bezbariérový prístup pre matky s kočíkmi i detské ihrisko a mini bazény pre drobcov. Každý druhý týždeň bude pre návštevníkov pripravené premietanie filmov pre dospelých aj pre deti.

Kúpalisko Mičurin sa nachádza v objekte Iuventy na Búdkovej ceste č.2. Je to na konečnej trolejbusu 203, ale dostanete sa tam aj linkou 207.

Viac o možnostiach na oddych v Bratislave

Milí fanúšikovia☀️🏊⛱️ Kupko je denne od 10:00- 19.00 h vrátane víkendov. Cenník: Dospelí - 3,00 EUR Deti do 3 rokov -...

Posted by Letne kupalisko Mičurín on Sunday, July 4, 2021
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM