Rôzne

Kultový Forrest Gump bude mať pokračovanie! Inšpirácia prišla zo Slovenska

Forrest Gump 2 nebude natočený podľa knižnej predlohy Winstona Grooma, ale bude sa opierať o skutočné udalosti. O udalosti zo Slovenska!

Ilustračný obrázok k článku Kultový Forrest Gump bude mať pokračovanie! Inšpirácia prišla zo Slovenska
6
Galéria
Zdroj: Facebook

Obľúbený film Forrest Gump, natočený podľa predlohy románu amerického spisovateľa Winstona Grooma, bude mať pokračovanie. A vraj bude ešte lepšie ako kultová jednotka!

Forrest Gump 2

Forrest Gump 2 nebude natočený podľa knižnej predlohy Winstona Grooma, ale bude sa opierať o skutočné udalosti.

„S potešením môžeme povedať, že máme v rukách mimoriadne silný scenár a začíname natáčať druhú časť. Inšpirovali sme sa skutočnými príbehmi z vašej krajiny, úchvatnými príbehmi. Forrest Gump 2 – o tom sme presvedčení – bude ešte lepší než jednotka,“ potvrdila pre PLUS 7 DNÍ spoločnosť Paramount Pictures.

Spoločnosť Paramount Pictures totiž dostala anonymný tip zo Slovenska. Išlo o tip na chlapíka, ktorý bol podobne ako filmový Forrest Gump pri všetkých dôležitých udalostiach v novodobej histórii svojej krajiny. Mal dokonca prsty v mafiánskych zoznamoch, v kšeftoch s nehnuteľnosťami, zaplietol sa do mediálnych káuz, mal nebezpečné známosti a mnoho iného. A práve život tohto chlapíka sa stane námetom na pokračovanie kultového filmu. „Je to druh hrdinu, akých Hollywood potrebuje,“ uviedol nemenovaný zdroj pre portál plus7dni.pluska.sk.

Tajomný muž

Kto je záhadným mužom, ktorý očaril filmárov, zatiaľ nie je známe. Natáčanie s pracovným názvom filmu Forrest, nahrávaj! by sa malo začať už v najbližších týždňoch.

Film Forrest Gump rozpráva príbeh muža, ktorý si kvôli svojmu relatívne nízkemu IQ (75), neuvedomuje významnosť udalostí dejúcich sa okolo neho. Pri jeho ceste životom stretáva mnoho historických osobností, ktoré svojim spôsobom ovplyvňuje. Film bol nominovaný na trinásť Oscarov, z čoho šiestich aj získal.

Forrest Gump
6
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM