Rôzne

Ktoré potraviny vystriedajú Carrefour? Môžete o tom rozhodnúť aj vy!

Obchodné centrum Polus zatiaľ presne nevie, ktorý reťazec zaplní prázdne miesto po odchode značky Carrefour. Pýta sa zákazníkov, kde najradšej nakupujú.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré potraviny vystriedajú Carrefour? Môžete o tom rozhodnúť aj vy!
4
Galéria
Zdroj: pixabay

V hypermarkete Carrefour v Poluse sa už niekoľko rokov nedal urobiť poriadny rodinný nákup. Plocha obchodu sa postupne zmenšovala a sortiment bol oklieštený. V decembri sa obchodný reťazec rozhodol definitívne z Polusu odísť a pred pár dňami zatvoril aj svoju poslednú predajňu na Slovensku, ktorá bola v Petržalke.

Kde nakupujete najradšej?

Tesne po odchode Carrefouru sa hovorilo, že predajňu, ktorá v Poluse sídlila od roku 2000, by mal nahradiť niektorý z reťazcov Billa alebo Lidl. Zdá sa však, že vedenie Polusu sa ešte napevno nerozhodlo, komu poskytne veľkorysú predajnú plochu a netradične sa na sociálnej sieti pýta nakupujúcich, ktorý supermarket majú najradšej.

„Určite ste si všimli, že pre vás pripravujeme nový supermarket. Len sa nevieme rozhodnúť, ktorý ku nám pozvať! V ktorom obchodnom reťazci s potravinami nakupujete najradšej a radi by ste doň chodili aj v Poluse?“ pýta sa obchodné centrum na sociálnej sieti.

Vyjadriť svoj názor teda môžete aj vy. Aj keď informácie verejnosti budú slúžiť Polusu pravdepodobne iba ako inšpirácia na ďalšie rokovania s reťazcami. Zatiaľ sa ľudia svojimi názormi prikláňajú najviac k Lidlu a Kauflandu. Objavil sa aj nápad, že by nebolo zlé pozvať reťazec Eurospar, Merkur alebo Hofer, ktoré poznáme najmä spoza hraníc s Rakúskom.

Carrefour
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM