Roland Kyška Rôzne

Komentár: Prisťahovalcov v Bratislave nechceme!

Už je to tu - vlna prisťahovalectva a násilia sa dostala aj do Bratislavy! Som podobne, ako mnoho slušných a pracujúcich občanov pobúrený. Toto sme chceli? Aby sa nám takáto lúza premávala mestom? Aby nám tu zničili, čo nám je drahé? Aby nám vnucovali cudzie hodnoty a inú kultúru?

Ilustračný obrázok k článku Komentár: Prisťahovalcov v Bratislave nechceme!
Zdroj: TASR

Je načase, aby slušní ľudia povstali a povedali rázne nie tejto prisťahovaleckej vlne. Aby si tí, ktorí sa snažia presadiť násilím svoje hodnoty a ničiť našu kultúru, vypočuli razantné NIE! Dnešné udalosti v Bratislave sú toho jasným signálom.

Partia asociálov, z ktorých sa nemalá časť zjavne priživuje na našom sociálnom systéme, bezdôvodne napadla rodinu, ktorá sa pokojne prechádzala po meste. Akí to už len môžu byť ľudia, ktorí hádžu kamene na detský kočík?

Po mladej pracujúcej žene, ktorá ako novinárka informovala o prebiehajúcich protestoch, hodili plechovku a jeden z agresorov na ňu zakričal: „Zabijem ťa, ty ku… cigánska!“ Kam sme sa to dopracovali, keď kadejakí prisťahovalci nám tu útočia na ženy, ktoré drú a platia dane, aby oni mali na sociálne dávky, ktoré beztak prepijú v miestnej krčme?

Tá istá partia asociálov, ktorí odmietajú rešpektovať našu kultúru a naše zákony, bezdôvodne napadla viacerých policajtov slzným plynom i dlažobnými kockami a zničila niekoľko policajných aut. Vrcholom bolo, keď vpadli na špičkové športové podujatie, napadli fanúšikov slovenského obľúbeného športu – cyklistiky. Aký iný dôkaz o ich neprispôsobilosti potrebujeme, keď v krajine Petra Sagana si dovolia útok na jeden zo symbolov úspechov nášho národa?

Žiadam preto všetkých slušných ľudí, aby sme sa postavili proti týmto prisťahovalcom! Žiadne kvóty nám nemôžu nanútiť! My ich tu nechceme a budeme naše mesto brániť pred ich inváziou, nech už prichádzajú na člnoch, vlakom alebo autobusmi. Nech si ostanú tam, kde patria, v Slovenskom štáte a nech sa netrepú do modernej súčasnosti našej krajiny.

Prečítajte si tiež: Extrémisti napadli divákov športového podujatia. Ľudia v strachu utekali preč

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM