Tomáš Stupavský Rôzne

Kávičkári sa konečne dočkali! Viete, kde v Bratislave si kúpite obľúbenú kávu značky Starbucks?

Mnoho milovníkov kávy čakalo na tento moment! Kávový gigant Starbucks prichádza na Slovensko. Síce to ešte nebude v takej podobe ako by si všetci želali, ale aspoň niečo. Pozrite sa, kde si budete môcť známy nápoj kúpiť.

Ilustračný obrázok k článku Kávičkári sa konečne dočkali! Viete, kde v Bratislave si kúpite obľúbenú kávu značky Starbucks?
Zdroj: Dnes24.sk

Starbucks Corporation je výrobca kávy a najväčší obchodný reťazec kaviarní na svete, pôvodom z amerického mesta Seattle. Firmu založili v roku 1970 a je pomenovaná po dôstojníkovi veľrybárskej lode menom Frank Starbuck z Melvillovho románu Biela veľryba. V súčasnosti Starbucks vlastní viac ako 15-tisíc obchodov v 44 krajinách sve­ta.

So skvelou novinkou pre kávičkárov prišiel ako prvý portál Omediach.com. Starbucks už niekoľko rokov plánuje zahájiť predaj aj na Slovensku a konečne nastane „Deň D“, hoci v podobe akú by sme nečakali. Kávový gigant zatiaľ nezriadi na našom území žiadnu prevádzku ani kaviareň.

Zatiaľ iba z automatu na pumpe

Kávu značky Starbucks si budete môcť dopriať na benzínovej pumpe, konkrétne na čerpacích staniciach Shell. Už v najbližších dňoch sa začne predávať napríklad na pumpe v Petržalke na Einsteinovej ulici. Postupne sa bude objavovať aj na ďalších pumpách Shell.

Spoločnosť Selecta, ktorá je exkluzívny partner firmy Starbucks, ponúkne jeho produkty na spomínaných čerpacích staniciach a predstaví ako prvá u nás produkt „Starbucks on the go“. Pôjde o automat, ktorý na piatich čerpacích staniciach nahradí súčasný samoobslužný kávový koncept „deli2go“.

Kaviareň Starbucks je fenomén, ktorý už dávnejšie rozbehol svoj biznis v susednom Česku a Rakúsku. Konečne sa už dostal aj k nám, aj keď zatiaľ iba vo forme automatov.

Prečítajte si tiež: Fenomén Starbucks už aj v Bratislave! Pozrite sa, ako vyzerá automat na obľúbenú kávu a koľko za ňu zaplatíte

Prečítajte si tiež: OBRAZOM: Najkrajšie kaviarne Starbucks na svete. Možno sa raz podobná otvorí aj u nás v Bratislave

Prečítajte si tiež: Bratislava žije kávou! Svedčí o tom hneď niekoľko skutočností, kde vám pripravia najlepšiu?

Zdroj foto: starbucks.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM