Tomáš Stupavský Rôzne

Fenomén Starbucks už aj v Bratislave! Pozrite sa, ako vyzerá automat na obľúbenú kávu a koľko za ňu zaplatíte

Americký výrobca kávy Starbucks už zavítal aj na Slovensko. No zatiaľ nie v takej podobe, ako mnohí očakávali. Obľúbenú kávu si môžete už v týchto dňoch kúpiť na benzínovej pumpe z automatu. Boli sme sa pozrieť, ako produkt s názvom „Starbucks on the go“ vyzerá.

Ilustračný obrázok k článku Fenomén Starbucks už aj v Bratislave! Pozrite sa, ako vyzerá automat na obľúbenú kávu a koľko za ňu zaplatíte
Zdroj: Dnes24.sk

Včera sme vás informovali, že americký kávový gigant prichádza konečne na Slovensko. Ak ste sa, ale tešili na vysedávanie v kaviarni, bohužiaľ vás musíme sklamať. Kávu Starbucks si zatiaľ kúpite iba z automatu, ktorý je umiestnený na niekoľkých čerpacích staniciach značky Shell.

Produkt s názvom „Starbucks on the go“ bol už uvedený do prevádzky na benzínke Shell na Einsteinovej ulici v Bratislave.

Prečítajte si tiež: Kávičkári sa konečne dočkali! Viete, kde v Bratislave si kúpite obľúbenú kávu značky Starbucks?

Podľa zamestnankýň spomínanej čerpacej stanice je o kávu Starbucks veľký záujem. „Pri automate sa každú hodinu zastaví množstvo zákazník a vodiči si kávu naozaj chvália“, prezradila nám jedna z pracovníčok.

„Starbucks on the go“ ponúka okrem kávy, čaj, horúcu čokoládu, ale aj širokú ponuku mliečnych kávových špecialít. Zákazník má možnosť si vybrať z dvoch druhov káv, zvoliť rôznu veľkosť nápoja či možnosť úpravy podľa vlastnej chuti. Napríklad za malé espresso zaplatíte 1,60 € a za veľké cappuccino 2,00 € (ostatné ceny nájdete v tabuľke pod článkom).

Starbucks na piatich čerpacích staniciach

Ako sme sa dozvedeli v najbližších dňoch sa objavia automaty s kávou Starbucks aj na ďalších štyroch benzínových pumpách Shell. V Bratislave na Bajkalskej a Drieňovej ulici. Ďalej v Nových Zámkoch a na Červeníku v smere do Bratislavy.

Samoobslužný kávový koncept ponúka spoločnosť Selecta, ktorá je exkluzívny partner firmy Starbucks.

„Niekoľko budúcich mesiacov sa bude testovať produkt „Starbucks on the go“ na piatich vybraných čerpacích staniciach Shell a po zhodnotení tohto obdobia sa následne rozhodne, či sa bude ponuka automatov rozširovať aj na ďalšie benzínové pumpy,“ povedal pre Bratislava24.sk Radoslav Bosák zo spoločnosti Selecta.

Ponuka „Starbucks on the go“:

Názov produktu Malé Stredné Veľké
Espresso      
Espresso 1,60 €
Espresso Doppio 1,80 €
Espresso Macchiatto 1,70 €
Caffe Americano / Čierna káva 1,60 € 1,80 €
Cappuccino 1,80 € 2,00 €
Caffe Latte 1,80 € 2,00 €
Latte Macchiato 1,80 € 2,00 €
Vanilla Latte 2,20 € 2,40 €
Caffe Mocha 2,40 € 2,50 €
Čaj      
Čaj Chai s mliekom 2,00 € 2,40 €
Čaj Tazo (porciovaný) 1,50 €
Horúca čokoláda      
Horúca čokoláda 1,70 € 2,00 €

Prečítajte si tiež: OBRAZOM: Najkrajšie kaviarne Starbucks na svete. Možno sa raz podobná prevádzka otvorí aj u nás v Bratislave

„Starbucks on the go"
4
Galéria
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM