Kultúra

Kam v Bratislave zadarmo: Zahrajte si metlobal a zabavte sa na helloweenskej party

Pracovný týždeň v Bratislave nebude nudný. Môžete si vybrať medzi športovým zážitkom, výstavou či veselou party. Alebo absolvovať úplne všetko.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave zadarmo: Zahrajte si metlobal a zabavte sa na helloweenskej party
10
Galéria

Ako padla totalita

Sloboda nie je happyend… ale sľubný začiatok. To je skrytý leitmotív výstavy „Železo Zamat Nožnice: Ako padala totalita". Výstava prináša komplexný prehľad o vzniku, vývoji a páde železnej opony s dôrazom na dekonštrukciu režimu v Československu, Poľsku a Rumunsku.

V deň začiatku výstavy pondelok 28. októbra 2019, kedy si pripomíname vznik prvej Československej republiky, bude prebiehať živé kreslenie reflektujúce Nežnú revolúciu a udalosti Novembra 89, ktoré vyvrcholí práve počas večernej vernisáže o 18:00 hod. v Novej Cvernovke. O tento zážitok sa postarajú DZIVE na podklade veľkoformátovej koláže od Paľa Čejku.

pondelok / Nová Cvernovka, Račianska 78 / od 10:00 do 18:00 hod. / viac TU

Električka v novom centre

Odborná diskusia o možnostiach trasovania električky v zóne Chalupkova – Pribinova. Primátor a jeho odborný tím predstavia možnosti trasy električky a preferovaný variant trasy vedením mesta na území Nového centra.

utorok / Mestské Divadlo P. O. Hviezdoslava, Laurinská 19 / 17:30 hod.

Otvorený metlobalový tréning

Otvorený tréning netradičného športu – metlobalu môžete absolvovať na športovisku Nevädzová. Stačí si doniesť športové oblečenie, obuv, vodu a chuť naučiť sa niečo nové.

streda / športovisko Nevädzová pri OC Retro / od 17:00 – 19:00 / vstup voľný

Halloween party

Halloween Party v rockovom štýle. Vo štvrtok na vás čaká výzdoba, strašidelná obsluha, akciové drinky počas celej noci. Maskérka bude pripravená zmaľovať aj vás a tiež sa môžete zapojiť do súťaže o najlepšiu masku.

štvrtok / Rockok, Šafárikovo nám. 4 / od 20:00 hod.

Oldies party

Pravidelná video oldies párty na vás čaká v Luna bare. Podnik v bývalom hoteli Kyjev je unikátny bar zo 70-tych rokov, ktorý ostal zachovaný a v pôvodnom dizajne do dnešných čias.

piatok / Luna bar / od 20:00 hod. / dámy zdarma, páni platia 5 eur

Prvý ročník metlobalového turnaja Broomtislava
10
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM