Kultúra

Kam v Bratislave: Príďte na rozprávanie cestovateľov, vystúpenie Klnky aj koncert Iné kafe

Aj v novom roku si v hlavnom meste užijete cestovateľské kino, folklór aj koncerty známych skladieb v novom šate.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave: Príďte na rozprávanie cestovateľov, vystúpenie Klnky aj koncert Iné kafe
Zdroj: DFS Klnka

Večer spoločenských hier

Pri hre sa dá zapojiť fantázia, kreativita a treba mať aj šťastie. Dá sa tu posedieť s partiou a spoznať nových ľudí a aj nové hry. Sú medzi nimi aj Poznáš Bratislavu a Poznáš Slovensko a mnohé ďalšie, môžte si priniesť aj vlastné. Pravidlá hier, ktoré nepoznáte Vám hráči radi vysvetlia.

utorok 18:00 / Bystro – Komunitná Obývačka, Karpatska 3 / vstup voľný

Cestovateľské kino: Thajsko

Cestovateľ a fotograf Robert Taraba publikum ďalšieho Cestovateľského kina vezme do krajiny slonov, orchideí a slobody. Navštívia Mesto anjelov, ktoré nikdy nespí, nazrú aj do hriešneho Patpongu a aspoň očami si vychutnajú preslávený pouličný street food spolu s luxusnými reštauráciami.

utorok 20:00 / KC Dunaj, Nedbalova 3

Zážitky profesionálneho cestovateľa

Martin Navrátil patrí medzi zopár ľudí, ktorí sa stali cestovateľmi na plný úväzok. V úspešnej knihe Okolo sveta 1 ponúkol kombináciu svojich zážitkov z cesty po legendárnej Transibírskej magistrále, dvojmesačnú plavbu klasickou drevenou plachetnicou do Antarktídy, splavenie rieky Kongo v Afrike aj absurdnú reality show v Severnej Kórei. Predstaví aj svoje ďalšie plány v tomto roku.

streda 17:30 / Panta Rhei na Poštovej ulici / vstup voľný

Koncert Iné Kafe

Legendárna punk-rocková zostava Iné Kafe oznámila svoj koncert pri príležitosti 25. rokov existencie kapely. Trojica slovenských hudobníkov vystúpi netradične so 40-členným pražským symfonickým orchestrom.

streda 19:00 / AXA Aréna NTC

Jedálniček športovca

Dávate si do tela, ale neviete, čo máte dávať svojmu žalúdku? Chcete, aby strava vašu snahu podporila a nie sabotovala? Čo všetko si môžete naložiť na tanier? Čo platí pre aktívnych a čo pre rekreačných športovcov? Dôležité rady prinesie v prednáške výživová špecialistka Andrea Sabol Havirová. Pripravená je aj diskusia.

streda 19:00 / KC Dunaj, Nedbalova 3 / vstupné 8 eur

Výstava Farebný kolotoč

V klube Kupodivu bude vernisáž výstavy detských výtvarných prác. Pod názvom Farebný kolotoč tu budú vystavené práce detí, ktorých talent rozvíja SZUŠ – Výtvarný ateliér LADON. Ladon bol v starogréckej mytológii drak, ktorý nespustil oči zo stromu so zlatými jablkami. A ani táto škola nespúšťa z očí deti a ich vzácny dar – výtvarný talent.

štvrtok 17:00 / Kupodivu, Žilinská 2 / vstup voľný

Zábava pre celú rodinu

Detský folklórny súbor Klnka poteší reprízou vianočného vystúpenia „Zábava pre celú rodinu“. Ak patríte k fanúšikom jedného z najlepších detských folklórnych súborov na Slovensku, vystúpia na svojej materskej scéne v Dúbravke.

štvrtok 18:00 / DK Dúbravka

Zdroj: YouTube.com

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM