Kultúra

Jesenná slávnosť na zámku Schloss Hof vás nadchne pútavým programom

Nezmeškajte zábavné vyrezávanie tekvíc, jesenný trh či pozvanie do tanca s ľudovou tanečnou skupinou Marchfeld.

Ilustračný obrázok k článku Jesenná slávnosť na zámku Schloss Hof vás nadchne pútavým programom
12
Galéria
Zdroj: Schloß Schönbrunn Kultur

Fascinujúca metamorfóza prírody, pôsobivá symfónia rozmanitých farieb a vôní – jeseň nám ponúka pestrosť v pravom slova zmysle. Príťažlivú krásu jesennej prírody si môžete vychutnať aj počas návštevy malebného zámockého komplexu Schloss Hof.

Jesenná slávnosť

Majestátne listnaté stromy, ktoré zdobia barokové záhrady, „hrajú“ rozličnými odtieňmi žltej, oranžovej i červenej. Môžete sa kochať farbami a obdivovať pôvab tohto jedinečného ročného obdobia na prekrásnom mieste, ktoré vás osloví unikátnou kombináciou skvostných prvkov architektonického, kultúrneho a prírodného prostredia. V znamení pestrosti sa ponesie aj Jesenná slávnosť v impozantnom zámockom areáli Schloss Hof.

Počas víkendu 12. – 13. októbra vás nadchne pútavý program Jesennej slávnosti. Očarí vás zábavné vyrezávanie tekvíc, pričom v ponuke je nielen jedinečná príležitosť pozorovať profesionálov pri práci, ale aj možnosť zapojiť sa počas workshopu pre deti i dospelých. Idylický zámocký statok ožije pestrým jesenným trhom s bohatým sortimentom hodnotných výrobkov i kulinárskych špecialít.

Tešiť sa môžete aj na mlátenie obilia a pozvanie do tanca s ľudovou tanečnou skupinou Marchfeld. Jedinečnosť atmosféry obohatia tóny príjemnej živej hudby. Pre deti je pripravený skákací hrad zo slamy, prechádzka s alpakou i veselé maľovanie na tvár. Tvorivé dielničky v priestoroch Detského a rodinného sveta v Bäckenhofe sú ideálnym miestom na uplatnenie kreativity. Vítaným spestrením programu sú obľúbené jazdy na kočoch i jazdenie na poníkoch.

Bratislava24.sk informovala Annamária Dudášová zo Schloß Schönbrunn Kultur- u.

Zámocký areál Schloss Hof je otvorený od 10:00 do 18:00 hod. Vstupné: dospelí 15 eur, deti (6 – 18 rokov) 9 eur, deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Rodinná vstupenka (2 dospelí + max. 3 deti) vás vyjde na 39 eur.

Jeseň na zámku Schloss Hof
12
Galéria
Zdroj: Schloß Schönbrunn Kultur

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM