Aktualizované Michaela Katonová Rôzne

Jedinečný bazár v Petržalke prilákal desiatky módnych nadšencov

Fashion Bazár začal písať svoju históriu pred tromi rokmi. Z nenápadného podujatia pre nadšencov módy a štýlu sa stala vyhľadávaná akcia, na ktorú sa týždne tešia všetci priaznivci.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečný bazár v Petržalke prilákal desiatky módnych nadšencov
Zdroj: Dnes24.sk

Desiatky ľudí si prišli uloviť jedinečné kúsky do Monsters Café v Petržalke, kde sa konal počas celej soboty 27. februára Fashion Bazár. Svojich priaznivcov a predajcov si podujatie našlo nielen v Bratislave, ale aj v okolí.

„Bazárik“, ako akciu familiárne nazývajú jej pravidelní návštevníci sa tentokrát presunul z Mariánky do bratislavskej Petržalky. Cieľom bolo vyprázdniť šatníky módnych redaktoriek, štylistiek ale aj obyčajných žien.

„Ak ste ešte na Bazáriku neboli odporúčam prísť,“ povedala organizátorka Nina Gašparíková. „Máte možnosť nakúpiť skvelé značkové aj neznačkové oblečenie, doplnky, topánky, neskutočné kabelky, peňaženky, slnečné okuliare, všetky vychytávky zo skríň a mnoho iného,“ doplnila.

Viaceré predávajúce prezradili, že sa bazárov zúčastňujú pravidelne z viacerých dôvodov. „Nie je to len o výpredaji skrine. Myslím, že ľudia prichádzajú kvôli atmosfére. Ceny sú vždy primerané a dokážete tu nájsť zakaždým niečo iné, častokrát kočky objavia niečo, po čom túžili roky,“ opísala 25-ročná Klaudia, ktorá predávala už na piatom „Bazáriku“. Pripojila sa k nej aj rovnako stará Michaela. „Je to príležitosť odľahčiť šatník a urobiť si pekný deň. Medzi sebou si veci vymieňame, bavíme sa a to určite cítia aj ľudia, ktorí prídu nakúpiť.“

Počet predávajúcich sa rozhodla organizátorka obmedziť. „V Monsters je len desať predávajúcich, nakoľko chceme aby bola ponuka naozaj super,“ upresnila Nina Gašparíková. S výberom bola spokojná aj 36-ročná Linda.„Na podobných akciách som si nikdy nevedela vybrať. Toto je prvý bazár, odkiaľ si vždy odnesiem niečo pekné.“

Prečítajte si tiež: Second hand Nosene pomáha módou

Módny bazár v Petržalke
8
Galéria
Foto: Michaela Katonová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM