Iné športy Šport

Hurá do vody! Otvárajú ďalšie kúpalisko aj Petržalskú plaváreň

Počas tropických dní, ktoré v závere týždňa predpovedajú meteorológovia, dobre padne správa o ďalších možnostiach na kúpanie.

Ilustračný obrázok k článku Hurá do vody! Otvárajú ďalšie kúpalisko aj Petržalskú plaváreň
9
Galéria

Niektoré bratislavské kúpaliská otvorili svoje brány už minulý víkend (12. 6.), iné sa na spustenie prevádzky ešte len chystajú.

Plaváreň a kúpalisko

Svoje brány najbližšie po dlhej pauze otvorí aj Petržalská plaváreň a kúpalisko Matadorka. Stane sa tak už v najbližšiu sobotu. Na plavárni však nebude možné zatiaľ využívať všetky atrakcie.

„Od 19.06.2021 nebudú v prevádzke detský bazén a tobogan z personálnych dôvodov a očakávanej nižšej návštevnosti počas letných mesiacov. V prípade zlepšenia epidemiologickej a finančnej situácie bezodkladne spustíme prevádzku aj týchto bazénov,“ uvádza plaváreň na svojom webe. Rovnaká situácia platí aj v prípade sáun, ktoré budú v prevádzke v piatok, v sobotu a v nedeľu.

Návštevníkov iste poteší, že všetky permanentky a darčekové poukazy z roku 2020 budú platiť až do konca roka 2021. Otváracie hodiny a ďalšie informácie nájdete TU.

Letnú sezónu otvorí aj Letné kúpalisko MATADORKA v Petržalke. Počas leta bude otvorené denne od 10:00 do 19:00 hod. Aktuálne informácie TU.

Viac o kúpaliskách v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM