Aktualizované Krimi

HROZNÉ zábery z vážnej NEHODY na D2: Diaľnicu museli uzavrieť!

Nehoda sa stala na 68. kilometri diaľnice. Pri nehode došlo k zrážke viacerých vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku HROZNÉ zábery z vážnej NEHODY na D2: Diaľnicu museli uzavrieť!
5
Galéria
Zdroj: HaZZ

Úsek diaľnice D2 v smere z Maďarska do Bratislavy je pre vážnu dopravnú nehodu uzatvorený. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Nehoda sa stala na 68. kilometri diaľnice. Došlo pri nej k zrážke dvoch osobných vozidiel, jedného kamióna a nákladného vozidla s plošinou. Dopravní policajti odkláňajú premávku cez Jarovce.

Zachraňujú zranených

„Zasahujúci hasiči vyslobodili zranené osoby z havarovaných vozidiel, poskytli im predlekársku prvú pomoc, vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín,“ uviedla Križanová.

Následkom nehody utrpeli dve osoby zranenia rôzneho rozsahu a momentálne sa nachádzajú v opatere posádky záchrannej zdravotnej služby.

„Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody v úseku 68. kilometra narazil vodič nákladného motorového vozidla do vozidla Národnej diaľničnej spoločnosti. Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby, pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti, ktoré boli so zraneniami prevezené do nemocnice,“ napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Polícia vyzvala vodičov, aby pri prejazde úsekom zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi dopravných policajtov alebo, pokiaľ je to možné, na prejazd využili alternatívnu trasu.

Zdroj: HaZZ

❗AKTUÁLNE: Z DÔVODU DOPRAVNEJ NEHODY UZAVRETÁ DIAĽNICA D4 a D2 V SMERE Z MAĎARSKA A RAKÚSKA DO BRATISLAVY❗ ☝️ ODKLON...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, November 11, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM