Krimi

Kuriózny zásah v Bratislave: Zlodej vyskočil z okna, policajt ho musel niesť na rukách

Keď dvojica páchateľov zbadala policajtov, dala sa na skok z okna. Jeden z mužov si poranil nohu a do policajného auta ho museli odniesť na rukách.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny zásah v Bratislave: Zlodej vyskočil z okna, policajt ho musel niesť na rukách
Zdroj: Policajný zbor SR

Keď spozorovali páchatelia krádeže dvoch bicyklov v druhom bratislavskom okrese policajnú hliadku, v snahe utiecť vyskočili z druhého poschodia obytného domu. Jeden z nich si pri páde zranil nohu. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Policajti spresnili, že páchateľ, ktorý pri úteku pred policajtmi utrpel zranenie nohy, bol na obvodné oddelenie Policajného zboru (PZ) Podunajské Biskupice eskortovaný na rukách príslušníka PZ.

„Druhý páchateľ pri skoku z okna dopadol na zraneného ‚kolegu‘ a z miesta utiekol. Aj toho však hliadka PZ v krátkom čase zadržala,“ dodali policajti. Podotkli, že na mieste činu boli nájdené oba odcudzené bicykle, ako aj náradie, ktoré patrilo páchateľom.

„Obaja aktéri už čelia obvineniu z trestného činu neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo nebytovému priestoru spáchaného spolupáchateľstvom,“ doplnili policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

PÁCHATEĽOV, AK TREBA HÝČKAME AJ NA RUKÁCH SI ICH ODNESIEME☝️🤷‍♂️ KEDY A PREČO❓⬇️⬇️⬇️ ✅V priebehu uplynulých dní boli...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, March 27, 2021

Aktuality z Bratislavy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM