Krimi

Hrozivo vyzerajúca nehoda skončila tragicky: Vodič zomrel pri prevoze do nemocnice

Vodič pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel s vozidlom mimo cestu, kde sa niekoľkokrát prevrátil. Auto zostalo po dopravnej nehode na streche.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivo vyzerajúca nehoda skončila tragicky: Vodič zomrel pri prevoze do nemocnice
3
Galéria

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti piatkovej (31. 1.) dopravnej nehody, ktorá sa skončila tragicky. Na ceste pri obci Blatné v smere do obce Čataj v okrese Senec krátko pred 22:30 hod. vyhasol život vodiča. Bratislavskí krajskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Tragická nehoda

„Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič uvedeným úsekom na Škode Fabia. Pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel s vozidlom mimo cestu na trávnatý porast, kde sa niekoľkokrát prevrátil. Vozidlo zostalo po dopravnej nehode na streche. Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým počas prevozu do jednej z bratislavských nemocníc podľahol,“ napísali policajti.

Na zistenie prítomnosti alkoholu a presnej príčiny smrti bol nariadený odber krvi. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave aj v tejto súvislosti pripomína vodičom, aby na cestách jazdili opatrne.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM