Krimi

V Bratislave sa zrazil kamión s autobusom MHD. Na mieste je aj zranený

Na cestách je viacero nehôd. Na Pražskej ulici pri odbočke na Prokopa Veľkého v smere na Patrónku sa zrazili dve osobné autá.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave sa zrazil kamión s autobusom MHD. Na mieste je aj zranený
Zdroj: TASR

Na bratislavských cestách sa stalo viacero nehôd. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum. Vážna nehoda sa udiala na Rybničnej ulici na úrovni cudzineckej polície, úsek je neprejazdný, a na výjazde zo Stromovej na Pražskú je z dôvodu nehody neprejazdný podjazd.

Kamión sa zrazil s autom a autobusom

Krátko po desiatej hodine bola hasičom nahlásená dopravná nehoda na križovatke Rybničnej a Regrútskej ulice v Bratislave.

„Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu kamiónu s osobným motorovým vozidlom a autobusom MHD pri ktorej sa zranila jedna osoba,“ informovali Bratislava24.sk Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Hasiči poskytli s prítomnou posádkou Záchrannej zdravotnej služby prvú pomoc zranenej osobe a vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia. Aktuálne zabezpečujú miesto dopravnej nehody .

Ďalšie nehody

Na Pražskej ulici pri odbočke na Prokopa Veľkého v smere na Patrónku sa zrazili dve osobné autá. Rovnako sa zrazili dve osobné autá v Rači Pri Šajbách smerom do Vajnôr a na Pražskej pri odbočke na Šípkovú smerom do Lamača, kde blokujú jeden pruh.

Zelená vlna RTVS hlási nehodu aj na Pionierskej ulici, kde sa zrazili dve osobné autá, vodiči prejdú striedavo v jednom pruhu.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM