Rôzne

HLASUJTE: Dávate si novoročné predsavzatia?

Prestať fajčiť, schudnúť alebo jesť zdravšie. Aj takéto predsavzatia si dávajú ľudia na Nový rok. A čo vy, dávate si novoročné záväzky?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Dávate si novoročné predsavzatia?
7
Galéria
Zdroj: internet

Nový rok je pre mnohých časom bilancovania. Ak sa nám nedarí tak, ako by sme si predstavovali, je čas dať si záväzok, že niečo v našom živote zmeníme.

Medzi najčastejšie predsavzatia, ktoré si do nového roka dávame, patria prestať fajčiť alebo piť alkohol, schudnúť, žiť a jesť zdravšie, získať lepšiu prácu alebo splatiť dlhy.

Predsavzatia dlho nevydržia

Novoročné záväzky si dávame hlavne preto, že je to zvyk. V mnohých prípadoch nás inšpirujú známi alebo priatelia. Ak si každý dá nejaký záväzok, prečo by sme si nedali aj my. Dôležité však je, aby nám to aj vydržalo.

Často sa stáva, že novoročné predsavzatia vydržia mesiac, možno ani to nie. Neraz je snaha schudnúť alebo nefajčiť od nového roka len výhovorka, aby sme to mohli odložiť a do Silvestra sa ešte vyblázniť. Uznanie, samozrejme, patrí tým, ktorí dokážu svoj záväzok dodržať a natrvalo ho zapracovať do života.

Dali ste si aj vy novoročné predsavzatie alebo patríte k tým, ktorí sa snažia plniť svoje záväzky priebežne počas celého roka? Hlasovať môžete do 3. januára do 12:00 hod.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM