Rôzne

Hľadáte si job či brigádu? RegioJet má z Bratislavy nové spoje, chýba im ale personál

Súkromný dopravca RegioJet chce prijať 30 nových vlakových stevardov, a tiež vlakvedúcich. Ak si hľadáte právu alebo brigádu, máte príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si job či brigádu? RegioJet má z Bratislavy nové spoje, chýba im ale personál
7
Galéria
Zdroj: TASR

Súkromný dopravca RegioJet chce prijať 30 nových vlakových stevardov, a tiež vlakvedúcich. Podľa koordinátora PR a komunikácie spoločnosti Martina Žarnovického totiž dopravca pred mesiacom spustil z Bratislavy do Prahy nové vlakové spoje. Zároveň plánuje kúpiť aj ďalšie vozne, ktoré by mali spoje do Bratislavy kapacitne posilniť.

Spoločnosť chce preto prijať aj nový personál, ktorý by sa staral o obsluhu cestujúcich. „Okrem plného úväzku hľadá RegioJet nových zamestnancov aj na polovičný úväzok a brigádu,“ opísal Žarnovický. Pracovať sa dá podľa jeho slov aj popri strednej či vysokej škole, podmienkou je dosiahnutie veku 18 rokov.

Spoločnosť tak 4. októbra organizuje na bratislavskej hlavnej stanici deň otvorených dverí, ktorého súčasťou bude aj nábor nových zamestnancov.

RegioJet hľadá tiež stevardov a šoférov aj do svojich autobusov a zároveň prijíma nových predajcov lístkov na bratislavskú hlavnú stanicu.

Ilustračné foto, TASR

RegioJet vlaky
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM