Kultúra

Počas Halloweenovej slávnosti sa budú po zámku Schloss Hof túlať strašidlá a upíri

Nenechajte si ujsť Halloweenovú slávnosť na zámku Schloss Hof s množstvom strašidelnej zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Počas Halloweenovej slávnosti sa budú po zámku Schloss Hof túlať strašidlá a upíri
12
Galéria
Zdroj: Schloß Schönbrunn Kultur

Impozantný zámocký areál Schloss Hof sa počas víkendu 26. – 27. októbra stane ideálnym miestom pre všetkých milovníkov tajomna, duchov a strašidiel.

Halloween na zámku

Čarodejnice, upíri a strašidlá sa počas halloweenskej slávnosti budú túlať po zámku Schloss Hof a postarajú sa o výnimočné zážitky pre celú rodinu. O 11:15, 12:15, 14:15, 16:15, 17:15 hod. je pripravená strašidelná prehliadka zámku a pivničných priestorov v slovenskom jazyku pre celú rodinu, počas ktorej na vás čakajú strašidelné prekvapenia.

Nádherná slávnostná sála zámku sa o 13:00 a 15:00 hod. stane dejiskom divadla s gašparkom. V čarodejníckej kuchyni sa budú piecť špeciálne sušienky a kretivita je vítaná v halloweenových tvorivých dielničkách. Pre malých i veľkých duchov a upírov je pripravené zábavné maľovanie na tvár. Osobité čaro podujatia dotvoria vystúpenia artistov.

Vo štvrtok 31. októbara sa odvážni mladí návštevníci môžu od 14:00 hod. pripraviť na lov duchov v priestoroch Detského a rodinného sveta – nechajte sa strašidelne namaľovať, zabavte sa v strašidelných dielničkách a upečte halloweenové pečivo. Na záver sa deti vydajú po stopách duchov na zámku Schloss Hof. Detská halloweenová prehliadka zámku v sprievode slovenského lektora (o 15:15, 16:15 a 17:15 hod.) je zárukou unikátnych zážitkov, na ktoré sa nezabúda.

Bratislava24.sk informovala Annamária Dudášová zo Schloß Schönbrunn Kultur- u.

Zámocký areál Schloss Hof je otvorený od 10:00 do 18:00 hod. Vstupné: dospelí 15 eur, deti (6 – 18 rokov) 9 eur, deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Rodinná vstupenka (2 dospelí + max. 3 deti) vás vyjde na 39 eur.

Jeseň na zámku Schloss Hof
12
Galéria
Zdroj: Schloß Schönbrunn Kultur

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM