Kultúra

GIGANTICKÉ plazy obsadili bratislavské obchodné centrum. Spoznáte ich aj na nočnej expedícii

V hlavnom meste si opäť "brúsia zuby" dinosaury. Súčasťou lákavej expozície sú sprievodné aktivity či 3D dinokino plné strhujúcich efektov.

Ilustračný obrázok k článku GIGANTICKÉ plazy obsadili bratislavské obchodné centrum. Spoznáte ich aj na nočnej expedícii
17
Galéria

V Bratislave môžete opäť zažiť návrat do fascinujúcej doby druhohôr a dozvedieť sa, aké tvory žili v minulosti.

Dinokino aj nočné expedície

V hlavnom meste si opäť „brúsia zuby“ dinosaury z DINOPARKU. Súčasťou lákavej expozície sú sprievodné aktivity či 3D dinokino plné strhujúcich efektov.

Na deti aj dospelých čaká unikátna výstava až 52 statických a dynamických modelov dinosaurov aj v životných veľkostiach. Pripravená je v spolupráci s Dinoparkom.

V priestoroch obchodného domu neďaleko Trnavského mýta uvidíte napríklad kráľovského jaštera Tyranosaura Rexa a jeho tri mláďatá, Chasmosaura, Triceraptopsa, Stegosaura či Allosaurusa. Na tabuľkách vedľa modelov nájdete informácie o tom, v ktorom období žili, akí boli veľkí a čím sa živili. Zároveň si budete môcť otestovať svoje vedomosti.

Súčasťou výstavy je aj 3D dinokino, ktoré premieta v čase od 10:00 do 19:00 hod, okrem obedovej prestávky od 14:00 do 14:45 hod.

Deti tiež zažijú nočné expedície plné zážitkov a dobrodružstiev. Nebudú chýbať ani tvorivé dielne, ktoré sa rozbehnú od 11. apríla a tiež výstava dinosaurích vajec.

do 31. mája / Central, Trnavské mýto / vstup voľný

Fotografie sú z výstavy, ktorá sa uskutočnila v minulosti.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM