KAW Správy Samospráva

FOTO: Volejbal, basketbal, tenis aj futbal. Na novom ihrisku si parádne "dajú do tela" deti aj dospelí

Moderné ihrisko otvorili na začiatku školského roka. Zahrať sa na ňom môžu nielen žiaci strednej priemyselnej školy elektrotechnickej, ale aj verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Volejbal, basketbal, tenis aj futbal. Na novom ihrisku si parádne "dajú do tela" deti aj dospelí
5
Galéria
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj

V Bratislave pomaly, ale isto, pribúdajú nové či zrekonštruované ihriská. Ďalšie otvorili včera (3.9.) v Dúbravke v areáli Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej Karola Adlera.

Moderný priestor pre šport

K obnove starého ihriska prispel Bratislavský samosprávny kraj. „Jedno po druhom rekonštruujeme ihriská pri našich školách. Študenti dostali futbalové ihrisko s umelou trávou, tenisové kurty a multifunkčné ihrisko, všetky s moderným osvetlením a komplet z rozpočtu župy,“ informoval na sociálnej sieti župan BSK Juraj Droba.

Ihrisko bude slúžiť žiakom počas vyučovania, ale aj ostatným obyvateľom Dúbravky, ktorí ho môžu využívať najmä popoludní a večer. „Ďakujem kolegom za skvelú prácu a deckám prajem, aby im jesenné počasie prialo a ihrisko využívali najviac, ako sa dá,“ dodal Droba.

K ihrisku by mal v budúcnosti pribudnúť aj vynovený bežecký okruh.

Nové ihrisko na Adrerovej v Dúbravke
5
Galéria
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM