KAW Rôzne Správy

FOTO: Parkovisko na Kamzíku opravujú. Pribudnú aj miesta pre zdravotne ťažko postihnutých

Hoci do lesa je najlepšie ísť peši, prípadne sa priblížiť MHD, opravené a vynovené parkovisko určite poteší návštevníkov Kamzíka.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Parkovisko na Kamzíku opravujú. Pribudnú aj miesta pre zdravotne ťažko postihnutých
6
Galéria

Lavičky aj osvetlenie

Ak ste sa počas uplynulých dní vybrali na Kamzík, určite vám neušlo, že na parkovisku pri konečnej zastávke autobusu sa pracuje. Mestské lesy v Bratislave (MLB) aktuálne po zimnej prestávke pokračujú s opravou plochy, kde budete môcť odstaviť svoje auto.

Ako informovali MLB na sociálnej sieti, najviac namáhané časti budú z asfaltu, zvyšná plocha bude povrch, ktorý tam bol doteraz (recyklát).

Na hlavnom parkovisku po ukončení prác bude 5 vyhradených miest pre ZŤP a tiež oddelený koridor pre peších a cyklistov cez odstavnú plochu.

Priechod cez cestu k rekreačnému areálu bude bezpečnejší, pretože pribudne kvalitnejšie osvetlenie. Unavení výletníci si budú môcť posedieť na lavičkách pri pamätníku Pruskej vojny.

Parkovisko bude do ukončenia prác uzavreté, sprístupní sa niekedy koncom apríla. Zaparkovať zatiaľ môžete pri reštaurácii Stroodel, na kraji rozšírenej časti asfaltky alebo na verejnom parkovisku pred hotelom WEST.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Oprava parkoviska na Kamzíku
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM