Rôzne

Foto: Finalistky súťaže krásy sú už známe. O titul zabojuje aj Bratislavčanka!

Medzi kráskami, ktoré zabojujú o titul najkrajšej z najkrajších, je aj Bratislavčanka Nicole Hromkovičová s číslom 8 a Stupavčanka Katarína Darášová s číslom 9.

Ilustračný obrázok k článku Foto: Finalistky súťaže krásy sú už známe. O titul zabojuje aj Bratislavčanka!
13
Galéria
Zdroj: TASR

Finalistky 23. ročníka súťaže krásy MISS SLOVENSKO sú známe. V bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton ich oficiálne uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Finálová dvanástka

O korunku Miss Slovensko 2018 sa uchádzajú krásky z celého Slovenska. Sú medzi nimi študentky rôznych vysokých či stredných škôl, s rôznymi zameraniami. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Najmladšia finalistka bude mať v deň finále 18 rokov. Najstaršia má podľa pravidiel súťaže 24 rokov.

Medzi krásky, ktoré zabojujú o titul najkrajšej z najkrajších, je aj Bratislavčanka Nicole Hromkovičová s číslom 8 a Stupavčanka Katarína Darášová s číslom 9.

Do finálového večera, ktorý sa uskutoční 28. apríla, čaká dievčatá ešte jedno sústredenie zamerané na spoločné aktivity, medzi nimi nakrúcanie profilových vizitiek i upútaviek k diváckemu hlasovaniu o EVA Miss Sympatia. V marci bude finalistky hostiť kaštieľ Chateau Földváry, a čaká ich tiež dvojtýždňové sústredenie v Bratislave, spojené s módnymi prehliadkami a prípravou na veľké finále.

Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko 2018
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM