KAW Kultúra

Filmové zážitky na NETRADIČNÝCH miestach v Bratislave: Vychutnajte si romantiku pod hviezdami!

Zabudnite na veľké multiplexy a užite si romantiku v letných kinách. V Bratislave sa premieta aj na miestach, kde by ste takýto zážitok možno vôbec nečakali.

Ilustračný obrázok k článku Filmové zážitky na NETRADIČNÝCH miestach v Bratislave: Vychutnajte si romantiku pod hviezdami!
9
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Terasa obchodného domu

Netradičným miestom na premietanie je určite aj terasa ikonického obchodného domu Prior. Letné kino tam odštartuje 4. augusta. „Skvelé filmy, špecialisti na kinematografiu a ikonické okolie Kamenného námestia. Terasa Priora sa na mesiac premení na kinosálu. Nenechajte si ujsť svoje miesto a usaďte sa v pohodlí,“ pozýva na predstavenia obchodný dom. Filmy budú premietať vždy od stredy do soboty.

Prior / od 4. augusta / vždy o 20.45 hod. / vstup voľný / program nižšie (na konci článku)

Letné kino môžete zažiť aj v Central Parku obchodného domu pri Trnavskom mýte. Diváci si môžu hlasovaním vybrať film, ktorý sa bude premietať. Najbližšie to bude už vo štvrtok 5. augusta.

Central / 5. augusta / vstup voľný / viac TU.

Hlavné námestie

Skvelé filmy si môžete pozrieť aj v rámci programu Kino pod hviezdami 2021. Premietať sa bude priamo na bratislavskom Hlavnom námestí. Tento ročník vzdá poctu Milanovi Lasicovi uvedením komédie Dušana Rapoša Utekajme, už ide!. Bol to práve Milan Lasica, ktorý Kino pod hviezdami slávnostne uviedol minulý rok.

Program sa začína už v utorok 3. augusta filmom Tisícročná včela, pokračovať bude filmom Učiteľka (4. 8.), o deň neskôr to bude snímka Loli Paradička a na záver (6. 8.) uvedú film Utekajme, už ide!, v ktorom sa zaskvel aj Milan Lasica.

Hlavné námestie / vždy o 19.30 hod. / vstup voľný / viac o filmoch TU

Kino pri kúpalisku

Skvelé filmy si môžete pozrieť pod hviezdami aj v amfiteátri Mičurína. Letné kino premieta každú stredu, hneď ako sa dostatočne zotmie. Zoberte si so sebou do kina priateľov, deku pod seba a pre prípad chladnejšieho večera aj sveter. Vstup na premietanie je voľný. „Potešíte nás ale dobrovoľným príspevkom, ktorým pomáhate s nákladmi na premietania a ich udržateľnosťou,“ povedala pre Dnes24.sk Lenka Hamšíková z OZ Hrad – Slavín.

Filmový program:

04. 08. / 20:15 hod. / Willy a kúzelná planéta (dabing)

11. 08. / 20:00 hod. / The Sailor

18. 08. / 20:00 hod. / Na značky!

Program letného kina na terase OD Prior:

Viac o kultúre v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM