Kultúra

Cez deň bazén, večer kino! Užite si netradičnú ROMANTIKU na legendárnom Mičuríne

Na tomto legendárnom mieste so silným geniom loci je pre návštevníkov pripravený amfiteáter v autentickom prostredí, 20-metrový bazén a knižný domček.

Ilustračný obrázok k článku Cez deň bazén, večer kino! Užite si netradičnú ROMANTIKU na legendárnom Mičuríne
4
Galéria

Leto je v plnom prúde a výnimočný areál Národnej kultúrnej pamiatky Mičurín – Ekoiuventa v Starom Meste ponúka niekoľko skvelých možností, ako ho príjemne stráviť.

Leto na Mičuríne

Mičurín je jeden z posledných verejných priestorov v tejto lokalite. Na tomto legendárnom mieste so silným geniom loci je pre návštevníkov pripravený amfiteáter v autentickom prostredí, 20-metrový bazén a knižný domček.

„Je dôležité, aby toto miesto ožívalo ľuďmi, aby zostal Mičurín a jeho obrovský potenciál práve v záujme a užívaní verejnosti, pretože jeho budúcnosť je stále neistá,“ povedala pre Dnes24.sk Lenka Hamšíková z OZ Hrad – Slavín.

Letné kino

V sezóne júl – august 2021 si môžete v amfiteátri Mičurína pozrieť skvelé filmy priamo pod hviezdami. Letné kino premieta každú stredu okolo 20:45 hod., hneď ako sa dostatočne zotmie. Zoberte si so sebou do kina priateľov, deku pod seba a pre prípad chladnejšieho večera aj sveter. Vstup na premietanie je voľný. „Potešíte nás ale dobrovoľným príspevkom, ktorým pomáhate s nákladmi na premietania a ich udržateľnosťou,“ dodala Lenka Hamšíková.

Filmový program:

28. 07. 2021 20:30 hod. Kým si po nás príde

04. 08. 2021 20:15 hod. Willy a kúzelná planéta (dabing)

11. 08. 2021 20:00 hod. The Sailor

18. 08. 2021 20:00 hod. Na značky!

Kúpanie a čítanie

Areál Mičurín má ešte pre vás pripravený 20-metrový bazén, pre deti mini bazéniky, detské hojdačky, snack automaty a bezbariérový vstup.

Návštevníci si môžu spríjemniť voľný čas aj zapožičaním dobrej knižky alebo časopisu z knižného domčeku, ktorý sa podaril zrealizovať v spolupráci so Staromestskou knižnicou Bratislava.

Prečítajte si aj

Kúpalisko Ekoiuventa
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM