Správy Samospráva

Dúbravka v lete opraví základné a materské školy

Rekonštrukčné práce sa už v niekoľkých školských objektoch začali a pokračovať budú počas celého leta.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravka v lete opraví základné a materské školy
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Prázdniny využíva samospráva Dúbravky na opravu budov svojich materských a základných škôl (ZŠ). Tie sa už v niekoľkých školských objektoch začali a pokračovať budú celé leto.

Opravia kúpeľne, šatne aj telocvičňu

Počas júla prebieha rekonštrukcia kúpeľní v materských školách (MŠ) Cabanova a Švantnerova a mestská časť tiež dokončuje zatepľovanie troch objektov MŠ. Na zateplenie MŠ Galbavého získala dotáciu z Environmentálneho fondu. V auguste plánuje rekonštrukciu kúpeľní v MŠ Ušiakova.

„Veľkou zmenou prejdú tiež telocvične a šatne vo všetkých ZŠ. Teší ma, že miestni poslanci podporili na zasadnutí zastupiteľstva zmenu rozpočtu a vyčlenenie peňazí na rekonštrukciu a opravu v školských objektoch,“ hovorí starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

Väčšie práce sa realizujú aj v ZŠ Nejedlého. Ide o opravu stropu v jedálni, starého plášťa, prasklín v strope kabinetov, výmenu svietidiel či opravu oplotenia školského areálu. V pláne je aj hygienické maľovanie, opravy radiátorov a na záver prázdnin čaká všetky školy veľké upratovanie a príprava na nový školský rok.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM