Kultúra

Dúbravka chystá Veľkonočný jarmok. Spojí remeselníkov z celého Slovenska

Súčasťou jarmoku bude aj Knižná Zóna bez peňazí či prednáška Zuzky, ktorá so svojou rodinou pred piatimi rokmi odišla na opačný koniec sveta reštartovať život.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravka chystá Veľkonočný jarmok. Spojí remeselníkov z celého Slovenska
7
Galéria
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Mestská časť Bratislava-Dúbravka v spolupráci s Projektom Život organizuje už piaty ročník tradičného Veľkonočného dúbravského jarmoku, na ktorom remeselníci z celého Slovenska predstavia svoje krásne, ručne vyrábané výrobky.

Pestrý program

Nebudú chýbať stánky so zdravým a chutným občerstvením, domáce pochutiny a sprievodný program, detský kútik s tvorivými dielničkami, pletenie košíkov či beh s vajíčkami, ktorý sa minulý rok tešil veľkému úspechu.

Súčasťou jarmoku bude aj Knižná Zóna bez peňazí či prednáška Zuzky, ktorá so svojou rodinou pred piatimi rokmi odišla na opačný koniec sveta reštartovať život.

Tak vznikol názov a blog Lifereset, na ktorom písali o svojom reštarte v podobe dobrovoľníčenia na permakultúrnych farmách s dvoma deťmi. Po návrate domov sa začali diať veľké zmeny v ich životoch. Predali svoj dom, dali výpovede v zamestnaniach, kúpili starý sad a v ňom začali budovať nový domov. Novinkou na jarmoku bude používanie kompostovateľné­ho riadu.

piatok – sobota / priestranstvo pred a v Dome kultúry Dúbravka / prevádzková doba stánkov je od 10:00 do 21:00 hod.

2. Dúbravský jarmok
7
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM