Rôzne

Dúbravčania vyjdú do ulíc, aby si skrášlili svoju mestskú časť

Cieľom veľkého spoločného upratovania je nebyť ľahostajný, priložiť ruku k dielu, mať dobrý pocit a ísť príkladom.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravčania vyjdú do ulíc, aby si skrášlili svoju mestskú časť
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Počas marca prebiehali v Dúbravke viaceré upratovania, počas ktorých si Dúbravčania skrášľovali svoje okolie. Brigády prebiehali na ihrisku, v okolí domov, v predzáhradkách, ale aj v lese. „Skrášľovacie akcie“ budú pokračovať aj v apríli.

Skrášľovanie Dúbravky

Blíži sa Deň Zeme. Mestská časť sa preto rozhodla v piatok 12. apríla zorganizovať väčšiu brigádu. „Upratovať budú zamestnanci úradu, dúbravské školy a aj seniori z denných centier. Plánujeme vyčistiť viaceré lokality," priblížila Mária Smiešková z Oddelenia životného prostredia.

Cieľom veľkého spoločného upratovania je podľa hovorkyne mestskej časti Lucie Marcinatovej nebyť ľahostajný, priložiť ruku k dielu, mať dobrý pocit a ísť príkladom. „Každá ruka je vítaná, k upratovaniu a skrášľovaniu Dúbravky sa dá pripojiť počas celého apríla. Mestská časť poskytne vrecia a jednorazové gumené rukavice, zabezpečí tiež odvoz odpadu,“ dodala Marcinatová.

Ak sa chcete zapojiť do veľkého upratovania, nezabudnite sa prihlásiť na mailovej adrese zivotne.prostredie@dubravka.sk. Uveďte svoje meno, priezvisko, telefonický kontakt, miesto, kde bude brigáda realizovaná a počet ľudí, ktorí sa zúčastnia. Výdaj vriec bude prebiehať na miestnom úrade Pri kríži 14.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM